Daisy Curly Feline feirer Green (IES) mandag!

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore3

Kom nærmere … nærmere … nærmere … Jeg har et triks å vise deg! I dag er en av mine mest foretrukne dager i året. Ja, det er dagen jeg har sett frem til, Greenie mandag!

Å jeg forstår at noen mennesker ringer i dag “Green Monday” ved en feiltakelse. Dette er virkelig en dag hvor katter så vel som hunder over hele landet må være i stand til å spise greenies -godbiter.

Heldigvis er jeg forberedt på å glede meg over denne ferien med ikke en, men to poser med greenies for katter! Akkurat her har jeg ovnsstekt fjærkre så vel som havfisk -smaker.

La oss komme til virksomhet…. Spiser godbiter! Jeg liker fiskeformen, så vel som de er akkurat i riktig størrelse. Mommen min liker dem siden hun uttaler at de hjelper til med å redusere tartar så vel som plakett. Dette er litt forvirrende siden alle forstår at tartarsaus går fantastisk med fisk!

Jeg gikk med på å dele tre greenies med Harley, på grunn av at jeg er en sjenerøs katt. Imidlertid tilhører resten meg. Du er velkommen Harley!

Og nå for de virkelig interessante nyhetene – har du en mulighet til å vinne noen greenies, også (for hunder eller katter). Bare legg igjen en kommentar til denne bloggen publiserer for din mulighet til å vinne! Vi velger 10 tilfeldige vinnere i morgen tidlig. Lykke til!

OPPDATERING: Gratulerer til de tilfeldig valgte vinnerne – Kevin Bell, Dom, Marg, Vira, Jim Hayes, Jessica Olmert, Janet Hoerle, Joan Ryan, Cindy, samt Kathy Hamburg. Vi sender deg en e -post om å samle prisen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Lær hvordan helhetlige rettsmidler kan hjelpe kjæledyrets stive ledd
Next post [NYTT PRODUKT] Cesar Millan Pack Leader Collar