Dr. Latonia Craig utnevnte Chief Diversity, Equity samt inkluderingspolitimann for American Veterinary Medical Association

Latonia Craig, Ed.D., en pedagog, stipendiat samt for tiden assistent Dean for inkluderende dyktighet ved Purdue University’s College av veterinærmedisin, ble nylig utnevnt til American Veterinary Medical Associations aller første hovedmangfold, egenkapital samt inkluderingsoffiser.

Dr. Craig vil begynne sin nye funksjon på AVMA i begynnelsen av september, uttalte AVMA -president Jose Arce i kunngjøringen om at hun utnevnte.

“Som en av de største så vel som mest fremtredende veterinærforeninger i verden, har AVMA en unik sjanse til å øke DEI på tvers av vårt yrke, så vel som det er en funksjon så vel som forpliktelse som vår organisasjon har omfavnet,” Dr. Sa Arce. “Vi krever en sjef DEI -politimann som kan lede, innflytelse samt samarbeide med viktige interessenter, samt Dr. Craigs bredde av erfaring samt omfattende arbeid med veterinærmedisinsk utdanning gjør henne til det perfekte valget.”

“Jeg er glad for at Dr. Craig vil bli med oss ​​for å lede våre DEI -initiativer,” uttalte Dr. Janet Donlin, AVMAs administrerende direktør og konserndirektør. “Bakgrunnen hennes så vel som rekord for suksess med å fremme DEI vil hjelpe veterinærmedisin med å bli et mer mangfoldig yrke. Høyere mangfold på tvers av veterinærmedisin vil styrke veterinærteam så vel som å gjøre oss i stand til å tjene et gradvis mangfoldig klientell mer effektivt. ”

“Jeg er utrolig beæret og spent på å bli med i AVMA da organisasjonen bevisst søker å øke sin eksistens i DEI -rommet,” sa Dr. Craig. “Det er ingen mye bedre tid enn nå. Jeg er fast opptatt av å tjene i en innbydende så vel som inkluderende metode for alle. Samhandling så vel som støtte vil være nødvendig for at dette arbeidet skal være fullstendig transformativt, effektivt, så vel som meningsfylt.

“Jeg ser frem til å samarbeide med organisasjonsmedlemmer, samt integrere kommentarene deres i å etablere bærekraftig, langvarig DEI-innsats som reflekterer organisasjonens behov så vel som medlemmene den tjener,” sa hun.

Som sjef DEI -offiser vil Dr. Craig være medlem av AVMAs seniorlederteam. Hennes viktigste forpliktelser vil omfatte kontinuerlig anvendelse samt promotering av DEI-relatert strategi, programmer, opplæring, samt innsats for AVMA; Støttende innsats for å tiltrekke seg, etablere så vel som å beholde mangfoldig dyktighet i veterinærfaget, i tillegg til å spore utvikling mot dette målet; i tillegg til å forbedre forståelsen så vel som takknemlighet for DEI så vel som kulturell forståelse gjennom veterinærmedisinen. Dr. Craig vil være AVMAs personellforbindelse for AVMA/AAVMCs kommisjon for et mangfoldig, rettferdig så vel som inkluderende veterinærfag og vil lede partnerskap med AVMA -medlemmer, spesifisere så vel som allierte veterinærorganisasjoner, tilhørighetsgrupper så vel som andre interessenter.

Dr. Craig har fungert som assistentdekan ved Purdue CVM siden 2019, og ledet en college-hele DEI-strategisk planleggingsprosess. Hun la til rette for rekrutteringen av en mer mangfoldig veterinær okkupasjon med bevisst rørledningsprogrammeringsinnsats samt etablert konstant DEI -trening samt workshops. Hennes prestasjoner inkluderer å lede den prisbelønte veterinæren! Rørledningsprogram som rekrutterer, støtter, samt beholder studenter med høy institusjon, studenter, samt presenterer DVM -traineer som tenker på veterinærfeltet. I 2021 så vel som 2019, Vet Up! Fikk de inspirerende programmene i STEM Award samt prisen for Excellence in Diversity (Seed) for ekspertinstitusjoner i 2021 samt 2020. Under Dr. Craigs ledelse ble Purdue CVM på samme måte nylig kåret til en mangfoldsmester ved innsikt i mangfold Magasin, aller første gang publikasjonen har gitt den æren til en veterinærhøgskole.

Før hun hadde sett på Purdue, var Dr. Craig direktør for rekruttering av kandidater samt mangfoldsretensjon ved University of Louisville Institution of Interdisciplinary så vel som studier, og ga råd samt ledelse på all mangfoldsinnsats. Hennes tidligere funksjoner inkluderte mentor så vel som akademisk rådgivning ved forskjellige institusjoner. Dr. Craig har blitt omtalt på forsiden av dagens Lady Magazine samt valgt som topp førti under 40 honoree i Louisvilles virksomhets aller første magasin.

Dr. Craig har lege i utdanning, ledergrad fra Spalding University i Kentucky, mastergrader i akademisk ledelse fra University of Cincinnati samt pan-afrikanske studier fra University of Louisville, samt en BA i statsvitenskap fra Louisville .

AVMA så vel som AAVMC avslører ny kompensasjon for å adressere veterinærmangfold, egenkapital samt inkludering

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post AKC Art on Screen på Westminster Kennel Club Pet Dog Show
Next post LEOs bursdag