[Giveaway] PetMeds® holder familiens kjæledyr smilende for tannhelse og velvære måned!

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore6

Tannsykdom i familiens kjæledyr er imidlertid typisk, men kan forhindres med hverdagsomsorg. For å bidra til å øke bevisstheten, gir PetMeds® bort tannpleiebunter til 8 heldige kjæledyrforeldre.

Februar markerer Pet Dental Health and Wellness Month, sponset av American Veterinary Medical Association (AVMA.) I anerkjennelse av det månedslange arrangementet hjelper Petmeds® til å øke forståelsen av tann sykdom hos hunder så vel som katter ved å tilby bort tannpleie Pakker.

I følge AVMA har rundt 70-80 prosent av kattene så vel som hunder en slags periodontal sykdom ved sin tredje bursdag. Mens noen familie kjæledyr har synlig misfarging så vel som tartar, oppstår det mye tannsykdom under tannkjøttet, så det er ikke alltid tydelig for kjæledyrforeldre når deres feline eller kjæledyrhund ikke får tilstrekkelig tannpleie.

Tartar utviklet seg så vel som under gumlinjen må elimineres av en veterinær under en rengjøring på kontoret. Hverdags vedlikehold av hjemmet kan hindre tartar fra å komme tilbake. Kjæledyrforeldre må se på hverdagsbørsting som deres aller første forsvarslinje mot tannsykdom. Vanntilsetningsstoffer, tannservietter, geler, samt tannbehandlinger kan supplere rutinemessig børsting.

Det er ikke tilstrekkelig å fokusere på friskere pust, bakterier så vel som betennelse på grunn av tann sykdom kan påvirke kjæledyrets generelle velvære, så vel som til og med påvirker hjertet, nyrene, samt fordøyelseshelsen.

Alle feline så vel som kjæledyrhundforeldre blir invitert til å gå inn i Keep Family Pets Smiling Giveaway for en mulighet til å vinne et tannpleiebunt som vil omfatte være fersk tannpleieløsning, Vetradent Dental Wipes, en C.E.T. Fingerbørste. Premiepakken vil også inkludere C.E.T. Intelligident Feline Bites eller C.E.T. Enzymatiske orale tygging for hunder.

Giveaway går fra tirsdag 1. februar 2022, med mandag 28. februar 2022. Alle som kommer inn fra 12:01 AM Eastern Time (“ET”) 1. februar 2022 til 28. februar 2022 kl. 23:59 ET er kvalifisert å vinne. Det vil være et samlet sett på 8 vinnere. To vinnere vil bli varslet hver fredag ​​i februar – 2/4, 2/11, 2/18, samt 2/25.

Vinn et gratis tannpleierpakke fra PetMeds®! Hold familiens kjæledyr smilende! Fortell oss nedenfor alt om kjæledyrets tannrutine, så vel som du kan vinne et gratis tannpleierpakke fra PetMeds®! To vinnere vil bli valgt ut tilfeldig ukentlig i februar fra 2/8/22, så alle som deltar har en mulighet til å vinne! Det blir åtte (8) vinnere. (Begrenset til innbyggere i USA) Lykke til!

Gratulerer til våre uke 1 -vinnere Sharon Hodges i North Carolina samt Sharon Coleman i Indiana, våre uke 2 -vinnerne Georgia Carter i California, samt Christine Partin i Wisconsin, uke 3 -vinnerne Linda Schroeder i Geoargia samt Lori Savvides i Washington, samt uke 4 Yvonne Wilson i New Jersey samt Reta Henry i Louisiana. Se opp for en e -post fra oss! Denne konkurransen er avsluttet, men sørg for å bekjempe bittet i tillegg til å sikre familiens kjæledyr mot lopper samt flått.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Gå til kjæledyrhunden din 101 miles (dag 4)
Next post How to get Your canine to Behave Off Leash