10 Metoder for å feire World Pet’s Day

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore

Denne 4. oktober er World Pet’s Day. Det er ingen mye bedre dag å feire kjæledyret ditt enn på denne spesielle dagen! Enten du har en katt, hund, hamster eller slange, ta lang tid ut av din hektiske rutine for å vise kjæledyret ditt at du liker ham eller henne.

Hvis du lurer på akkurat hva du kan gjøre for kjæledyret ditt, her er noen ideer:

Ta kjæledyret ditt en tur: Livet er hektisk, så vel som ofte er det umulig å bli tilgjengelig i tillegg til å trene med kjæledyret ditt. Hvis du er kjæledyrhundeier, bruk 20-30 minutter på å ta poochen din en tur rundt blokka. For sikkerhet, hold kjæledyrhunden din i bånd på noen måte, så vel som å sørge for å holde spruteposer så vel som vann med deg. For katter, hvorfor ikke bruke lang tid på å leke med ham eller henne? Gå på gulvet i tillegg til å bli rambunctious med din lodne venn!

Lag en spesiell fest: Mange dyr liker å spise, så vel som de liker god mat. Hvis kjæledyret ditt ikke er på et begrenset kosthold, kan du prøve å lage et måltid for ham eller henne. Det er alltid finest å snakke med veterinæren din om foreslått mat til kjæledyret ditt. Hvis det ikke anbefales et måltid, kan du alltid få ham eller hennes spesielle godbiter for dagen – bare sørg for at du ikke gjør det.

Få et nytt leketøy: Alle liker noe nytt, til og med kjæledyrene våre. Hvorfor ikke introdusere katt eller kjæledyrhund til et nytt leketøy. Interaktive kjæledyrleker er mange moro og holder kjæledyret ditt underholdt i timevis. For hunder, prøv en sfære eller et tyggeleker. For katter, velg et leketøy han eller hun kan jage. Katter som å uttrykke sine primære instinkter til å søke så vel som Chase.

Hjelp kjæledyret ditt med å slappe av: Å få en ny seng til kjæledyret ditt virker kanskje ikke så bra over toppen, men å gi en seng som støtter ledd, så vel som muskler kan virkelig være til nytte for kjæledyret ditt daglig. En støttende kjæledyrsengformer som er ideell for kjæledyrets kropp, og gir bare den ideelle mengden komfort for en elegant lur. Denne typen senger hjelper virkelig familie kjæledyr med leddgikt samt andre felles problemer.

Ta kjæledyret ditt til parken: Selv om dette hovedsakelig er for hunder, er det en utrolig metode å ta kjæledyret ditt til kjæledyrhunden for å vise ham eller henne nøyaktig hvor mye du bryr deg. Kjæledyret ditt vil gjerne spille så vel som boltre seg med andre kjæledyr, så vel som du til og med kan lage nye kompiser med andre kjæledyrseiere.

Ha en helseklubbdag: Gi kjæledyret ditt det ytterste som velvære med en dag på spaet! Du trenger ikke å bruke massevis av penger, bare sette opp en del seksjon i dusjrommet ditt for kjæledyret ditt i tillegg til å bruke high-end sjampoer samt pleieverktøy for å gi kjæledyret ditt den aller beste behandlingen. Ikke unnlater å huske massasje av hele kroppen. Alle av oss forstår at det er den aller beste delen.

Ha en fest: Hvis du vil gå litt over toppen, må du kaste kjæledyret ditt. Inviter naboene så vel som vennene dine, så vel som kjæledyrets kompiser for å finne med på festlighetene. Gjør dette til en spesiell dag bare for kjæledyret ditt ved å la ham eller henne leke med andre kjæledyr. Du kan til og med gi ut godbiter!

Ta kjæledyret ditt til veterinæren: Selv om kjæledyret ditt kanskje ikke liker å gå til veterinæren, er det å få en årlig sjekking det aller beste du kan gjøre for ham eller henne. En årlig sjekk vil hjelpe veterinæren din med å finne ut nøyaktig hvor sunt kjæledyret ditt er. I tillegg kan veterinæren din virkelig være i stand til å stoppe alle typer helse- og velværeproblemer i fremtiden. Uansett hvilken dag du går, må du huske å alltid holde kjæledyret ditt sunt slik at han eller hun kan online et lenge gledelig liv.

Klem kjæledyret ditt: Det kan virke som den enkleste tingen å gjøre, men klemmer kjæledyrhunden din kan ikke bare komme kjæledyret ditt, men du også. Hugging kan hjelpe til med å lindre stresset ditt, så vel som det virkelig viser kjæledyret ditt du setter pris på, så vel som som ham eller henne. Den aller beste delen er at det ikke koster noe!

Belønn kjæledyret ditt: Når kjæledyret ditt gjør noe godt, beløn ham eller henne alltid. Tilfredsstillende gir en følelse av prestasjoner i kjæledyret ditt, så vel som det alltid lærer ham eller hennes ideal fra galt. Du kan belønne kjæledyret ditt på en rekke måter, et grunnleggende kjæledyr vil være tilstrekkelig, eller du kan øke det et hakk i tillegg til å gi en godbit. Det er like mye som deg, men hvis du gir en godbit, må du sørge for at du ikke gir mange mange.

World Pet’s Day er en fantastisk dag for å feire alle dyr så vel som metoden de beriker livene våre, så ikke bare sitte der, stå opp i tillegg til å vise kjæledyret ditt akkurat hvor mye du liker ham eller henne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Mygg Administrer forståelsesuke: AMCA -ideer for å holde de irriterende myggene borte
Next post Vår New England Grooming Family: Del 2