Mygg Administrer forståelsesuke: AMCA -ideer for å holde de irriterende myggene borte

fjerde juli er rett rundt hjørnet, men kløende myggbitt kan allerede være et problem i nabolaget ditt. Til ære for National Mosquito Manages Understanding Week (25. juni-2. juli 2017) har American Mosquito Management Association (AMCA) ideer for å hjelpe deg med å oppgi selvtillit fra de irriterende blodsukkerne.

Bassenger er åpne, så vel som griller går, men du koker opp en grobunn for mygg? Stående vann så vel som mørke plagg er to ting som trekker inn dem. AMCA foreslår at folk overholder de tre D -ene for å holde mygg borte:

Tøm: Tøm ut vannbeholdere i det minste når per uke

Kjole: Bruk lange ermer, lange bukser, samt lysfargede, løstsittende klær

Forsvar: Bruk på riktig måte et autorisert avvisende middel som DEET, Picaridin, IR 3535 eller olje av sitron-eucalyptus

Gjør plenen din til en myggfri sone ved å: avhende alle typer dekk-dekk kan avle utallige mygg; borehull i bunnen av resirkuleringsbeholdere; rydde takrenner av rusk; Rengjøring av vannretter regelmessig; inspisere så vel som å tømme barns leker; reparere lekker utenfor kraner; i tillegg til å endre vannet i fuglebad i det minste når en uke. Joseph Conlon, AMCA teknisk rådgiver, sier: “Å oppmuntre naboene dine til å bli kvitt kilder på sin egen boligeiendom er viktig for et samfunnsdekkende administrasjonsprogram. Mygg trenger vann for å totalt deres livssyklus. Hvis vannkilden deres er eliminert, er det deres avkom. ”

Mygg er mye mer enn bare en plage. Bittene deres kan spre sykdom som Zika så vel som West Nile -virus. ”Vi har allerede myggene. Vi importerer kontinuerlig sykdommen de bærer, ”uttalte Joseph Conlon, AMCA teknisk rådgiver. “Vi må være forberedt på å stoppe deres spredning gjennom vårt folkehelse- og velværelandskap – så vel som dette trenger trygge, effektive, vedvarende mygghåndtering så vel som forståelse i samfunnet.”

AMCA understreker myggbåren sykdom påvirker ikke bare mennesker-de dreper også mange fugler, krypdyr, dyr samt truede typer hvert år. Forståelse av disse parasittene – inkludert hjerteorm, østlig heste encefalitt (EEE) samt vestlig heste -encefalitt – er et viktig element i mygg forvalter det allmennlige behovet for å omfavne.

Source American Mosquito Management Association

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Gjennomgang så vel som intervju med Rita Mae Brown
Next post 10 Metoder for å feire World Pet’s Day