10 bedårende hårløse hunderaser: Barberte hunderaser

Ikke bare vil disse hårløse hunderasene bevare ditt eget hjem frigjort fra tumbleweeds av pels og uten tvil hjelper til Hjørnetenner-men deres særegne ser ut til å være som å fremkalle en unik følelse av status og sjeldenhet, da de skiller seg ut blant de mest godt likt hjørnetann rasene.

Disse hjørnetennene uten hår, takket være i liten halvparten til deres oppmerksomhetsopptreden, er blant verdens sjeldneste hjørnetenner, som i tillegg gjør dem til de mest kostbare hjørnetennene hvis du vil oppdage dem i noen respekt for å kjøpe.

Ord om at selv om de er hårløse og at du heller ikke skulle pusse strøkene sine, er disse hjørnetennene ikke nettopp vedlikeholdsfrie. De krever likevel vanlig bading og TLC for hans eller hennes porer og hud og negler.

Hårløse hunderaser

Har du imidlertid opptatt av hjørnetenner, men har allergisymptomer – eller bare ikke ønsker å rydde opp i kjæledyrhår? Da kan en hårløs hund også være utmerket for deg. Disse unike, elegante rasene har blitt foretrukket av kreative sorter med en kontakt med opprør av sjelen deres.

Å eie en hårløs hjørnetann vil innebære at du ganske enkelt vil bruke null tid på å støvsuge og pleie, men de ser ikke ut til å være vedlikeholdsfrie.

Nakne porer og hud krever sikkerhet som minner om solkrem for å stoppe solbrenthet, jakker for varme og vanlige bad for å opprettholde porene og huden sunne.

Fineste hårløse hunderaser

Sannsynligvis er de mest bemerkelsesverdige egenskapene om hjørnetenner deres pels eller hår. Enten de har krøllete, rett, tett eller mager pels, det hjelper dem å skille seg ut. Imidlertid er det også en rekke hårløse hjørnetannraser som skiller seg ut på sine egne midler.

Disse relativt uvanlige hjørnetann raser bærer gener som utløser dem til å være helt hårløse eller har lite eller ingen hår på kroppene våre. Noen få av disse rasene er nøye assosiert, mens andre har et ekstra tydelig opphav.

De er forskjellige i utseende og persona, men de fleste hårløse hjørnetann raser er vanligvis ganske kosete og liker å krølle seg sammen med folket for varme.

Kinesisk crested

Kinesiske cresteds leverer en av de beste av hver hårverdener, med fjærete vepper på hodet og FT og en hårløs kroppsbygning. Disse snuggly kameratene er kjent som “Ultra-Affectionate” Companion Canines av American Kennel Membership (AKC), og vil holde ordentlig ved fasiten din.

Som med de fleste hårløse kjæledyr, merket deres rosa porene og huden ganske enkelt er irritert, men en hver dags nytte av rasespesifikk solkrem og topikals vil bevare denne kinesiske hjørnetann rasen beskyttet.

Raseoversikt

Topp:
12 tommer

Vekt:
8 til 12 kilo

Amerikansk hårløs terrier

Den amerikanske hårløse terrieren har intenst assosiert med rotte-terrieren, og har overdreven vitalitet og er skarp og nysgjerrig. Som svar på AKC, er det den ene hårløse hjørnetannen som er urfolk for Amerika.

De er små, men huseiere av de skallede hjørnetennene må være forsiktige med å unngå solenergi om sommeren og beskytte valpene deres beskyttet i vinterens kjølige temperaturer. En varme hundefrakk vil hjelpe.

Raseoversikt

Topp:
12 til 16 tommer

Vekt:
12 til 16 kilo

Meksikansk hårløs hjørnetann/xoloitzcuintli

Disse hårløse skjønnhetene er utvilsomt den eldste rasen på denne plata: meksikanske hårløse hjørnetenner har vært runde i anslagsvis 3000 år, per AKC. Tanker om å være den tradisjonelle aztekiske hunden til gudene, har disse kjølige og smarte leketøyshjørnetyrene rene, hårløse porer og hud.

Ikke som forskjellige hårløse hjørnetenner, håret og hudpleien er lite vedlikehold – de krever utelukkende vanlige bad for å opprettholde lukt i sjakk og negler, akkurat som fluffy hjørnetann raser. Hvis du tilfeldigvis liker små hjørnetenner, men hårløs ikke er din faktor, ta en titt på disse forskjellige leketøysrasene som kan få deg til å svi.

Raseoversikt

Topp:
10 til 14 tommer (leketøy), 14 til 18 tommer (miniatyr), 18 til 23 tommer (vanlig)

Vekt:
10 til femten kilo (leketøy), 15 til 30 kilo (miniatyr), 30 til 55 kilo (vanlig)

Peruansk Inca Orchid

En av mange høyere hårløse hjørnetann raser, denne kongelige og lojale hjørnetannasen fra Peru kan skryte av merket og uspottede porer og hud av nesten all fargelegging.

Bilder er tanke på å være smidige jegere og beskytte vakthunder, men er kjærlige med husene sine. De er i tillegg veldig uvanlige, og opprettholder ikke noen rangering på AKCs 197 hotteste registrerte raser.

Raseoversikt

Topp:
9,75 til 25,75 tommer

Vekt:
8,5 til 55 kilo

Argentinsk pila

Lite er tenkt på denne mystiske hårløse leketøyrasen, ettersom de nesten er utenkelige å oppsøke i Amerika, men de er godt likt kjæledyr i Sør-Amerika. Disse helt barhudede hjørnetennene har utelukkende et snev av hår rundt de vispede munnene.

Argenting Pila er identifisert for å være lekne og kjærlige følgesvenner, men med TremendouS delikate hårløse porer og hud som krever ørnøyet vurdering, de er kjæledyr med høyt vedlikehold.

Raseoversikt

Topp:
10 til 25 tommer

Vekt:
9 til 55 kilo

Hårløs Khala

Denne uvanlige hjørnetann rasen er kjent for sin mohawk av sprø hvite hår, og har gjort den til den største av de hårløse rasene.

Disse mellomstore hjørnetennene beskytter voldsomt husholdningen, og de gjør det størst med en innehaver som forplikter seg til coaching og pålegger byråmyndighet slik at valpen ser dem fordi pakkesjefen.

Som forskjellige hårløse raser, kan porene og hudfargingen avvike, men ofte legger seg rett inn i en ren grå fargetone ved modenhet.

Raseoversikt

Topp:
14 til tjue tommer

Vekt:
14 til tjue kilo

Jonangi

Innfødt til India, disse en gang populære skallede hjørnetennene har opprinnelig blitt avlet for gjeter og søk, men er faktisk mer og tøffe å oppsøke, selv i India. Disse hjørnetennene er på den stille fasiten, selv om de etter at de har bjeffet, lager de en bestemt Yodel-lignende lyd.

Mens ikke helt hårløs, har Jonangis blitt avlet for å ha raske strøk for å tåle Indias svulmende somre. De har en popularitet av å være herlig hyggelige og enkle å trene.

Raseoversikt

Topp:
17 til 21 tommer

Vekt:
28 til 48 kilo

Omsorg for hårløse hjørnetenner

Det er mange årsaker en husholdning kan ønske å tenke på å bringe en hårløs hjørnetann. Allergiske reaksjoner fra hverandre, de fleste hårløse raser er kjærlige og kjærlige, noe som gjør dem til strålende kompiser som vil kose seg på FT.

Mens disse rasene ikke vil ha pleieavtaler eller vanlig børsting, har de sitt helt eget sett med omsorgs ønsker for hans eller hennes skallede strøk, sammen med vanlige bad og spikerskjæring.

Alle hårløse raser er delikate for temperatur og været, og de fleste vil ha en frakk om vinteren og rasespesifikk solkrem om hjørnetann om sommeren.

Hårløse hjørnetenner er sannsynligvis ikke shedders, men de ønsker likevel pleie for å opprettholde porene og huden sunne. Bad hjørnetann ofte for å rense porene og huden, og påfør en hundesikker fuktighetskrem på tørre porer og hud som ønsket.

I tillegg, sørg for at du beskytter hjørnetennene og huden fra solbrenthet og kjølig klima.

Populære barberte hunderaser

Amerikansk hårløs terrier

Den amerikanske hårløse terrieren stammet fra rotte -terrieren. Fra og med syttitallet har rotte -terrier selektivt blitt avlet for hans eller hennes hårløse strøk. Og mens noen amerikanske hårløse terrier likevel er født med en lett frakk, karakteristisk de i stor grad den hårløse egenskapen.

Disse hjørnetennene er typisk ganske fornuftige, energiske og lekne. De lager gode hjørnetenner i husholdningen og har en overdreven byttedyr for små gnagere.

Raseoversikt

Høyde: 12 til 16 tommer

Vekt: 12 til 16 kilo

Fysiske egenskaper: liten og muskuløs kroppsbygning; Frakkfarger legemliggjør svart, sjokolade, rosa, aprikos og varierte kombinasjoner; kan være hårløs eller ha en veldig rask frakk

Kinesisk crested

Kinesiske crested hjørnetenner er tilgjengelige to varianter: hårløs og pulverpuff. Det hårløse utvalget har virkelig fluffy tufts av hår på høydepunkt, ører, poter og hale. Mengden hår kan variere mellom hjørnetenner.

Og utvalget av pulverpuff har en langvarig, delikat dobbel frakk over sin komplette kroppsbygning. Hver hårløse og pulverpuff -varianter kan komme fra det samme kullet. Disse hjørnetennene er vanligvis veldig kjærlige og kosete, selv om de har en rask og leken fasit like riktig.

Raseoversikt

Høyde: 11 til 13 tommer

Vekt: 8 til 12 kilo

Fysiske egenskaper: Kan være hårløs bortsett fra høydepunktet, halen og FT eller totalt belagt; liten og slank kroppsbygning; la merke til rosa porer og hud med fjæraktig hvitt hår

Xoloitzcuintli

Xoloitzcuintli, også kalt den meksikanske hårløse hunden, er tilgjengelig i hver hårløse og kortbelagte varianter. Hver varianter er usedvanlig lite vedlikehold i forhold til pleie, selv om porer og hudsikkerhet er en bør.

Xolos er et historisk aztekisk rasforhold igjen 1000 år av år. Hjørnetennene er typisk lojale og våken, og lager strålende hjørnetenner. Mens de ofte beskytter når de er essensielle, identifiseres også Xolos for hans eller hennes rolige natur.

Raseoversikt

Høyde: 10 til 14 tommer (leketøy); 14 til 18 tommer (miniatyr); 18 til 23 tommer (vanlig)

Vekt: 10 til femten kilo (leketøy); 15 til 30 kilo (miniatyr); 30 til 55 kilo (vanlig)

Fysiske egenskaper: Kan være helt hårløs eller ha en kort, flat frakk; muskuløs, rektangulær kroppsbygning; rynket panne

Peruansk Inca Orchid

Den peruanske hårløse, den peruanske inka -orkideen har også kalt den peruanske hårløse, og har sin opprinnelse i historisk Peru, stedet den i stor grad ble reddet som en følgesvenns hjørnetann. Disse hjørnetennene er vanligvis veldig kjærlige med og beskytter husholdningene, og de kan derfor utvikle separasjons nervøsitet når de blir alene.

I tillegg er de atletiske små hjørnetenner som ønsker ganske en liTTLE bit av tog å ta på seg dem. De fleste peruanske inka -orkideer er helt hårløse, selv om noen kan ha raske lapper med pels på hodet, potene og spissen av halen.

Raseoversikt

Høyde: 9,75 til femten,75 tommer (liten); 15,75 til 19,75 tommer (medium); 19,75 til 25,75 tommer (gigant)

Vekt: 8,5 til 17,5 kilo (liten); 17,5 til 26,5 kilo (medium); 26,5 til 55 kilo (gigant)

Fysiske egenskaper: lang, mager kroppsbygning; Porer og hudfarge varierer imidlertid, kan legemliggjøre svart, brun, grå, rosa, solbrun og hvit; lav hale; Rene porer og hud

Argentinsk pila Canine

En i dybden i forhold til den peruanske inka -orkideen, er den argentinske pila -hunden en hårløs rase verdsatt for sine delikate porer og hud. Denne uvanlige rasen er tilgjengelig i tredimensjonsklasser og er først og fremst til stede i sin opprinnelige Argentina.

Argentinske pila -hjørnetenner er typisk kjærlige, lekne og tilpasningsdyktige til nye miljøer. Mens de stort sett er hårløse, har noen pila -hjørnetenner små tupper med pels på det høyeste av hodet og på halene.

Raseoversikt

Høyde: 10 til 14 tommer (liten); 14 til 18 tommer (medium); 18 til 25 tommer (gigant)

Vekt: 9 til 18 kilo (liten); 18 til 25 kilo (middels); 25 til 55 kilo (gigant)

Fysiske egenskaper: halen krøllet fremover; relativt rask kroppsbygning; spisse ører; slank snute; mandeløyne; Porer og hudfarge varierer og kan legemliggjøre merket eller piebald markeringer

Abyssinian Sand Terrier

Hvis du tilfeldigvis er på jakt etter en hjørnetogkompis med et rolig og rolig temperament, er den abyssinske sandterrieren hjørnetann for deg. Denne usedvanlig uvanlige rasen går i tillegg den identifiserte afrikanske hårløse hunden.

Det er en ganske liten til mellomstor hjørnetann med en langvarig, glatt kroppsbygning. Noen hjørnetenner i hele rasen er helt hårløse, mens andre har små tupper av hår på det høyeste av høydepunktet og spissen av halen.

Raseoversikt

Høyde: 15,5 til tjue 5 tommer

Vekt: 21 til 39 kilo

Fysiske egenskaper: Farger legemliggjør svart, grå, bronse, sand; Porer og hud kan ha flekkete markeringer; hårløs bortsett fra tufter av hår på hode og hale; flaggermuslignende ører; lang snute; jevn kroppsbygning

Hårløs Khala

Hårløse khalas, også kalt bolivianske hårløse hjørnetenner, er en uvanlig hårløs hjørnetann rase med opprinnelse i Bolivia. De gir inntrykk av å være ganske akkurat som Xoloitzcuintli og visse aksjefedre.

Disse hjørnetennene elsker huseierne sine og kan uredd beskytte dem, så coaching er en bør for å opprettholde dem hyggelige med disse utendørs av familien din. Som forskjellige hårløse raser, har noen få av disse hjørnetennene små tupper av hår, spesielt på hodet.

Raseoversikt

Høyde: 14 til 17 tommer (medium); 17 til tjue tommer (gigant)

Vekt: 14 til 30 kilo (medium); 18 til tjue kilo (Giant)

Fysiske egenskaper: Noen er kortbeint mens andre har lengre ben; mørkegrå porer og hud; Tufts av hvitt hår på hodet

Jonangi hunderas

Jonangi hjørnetenner er hjemmehørende i India, stedet de har blitt avlet som gjeter og søker i hjørnetenner. Rasen er liksom uvanlig på dette tidspunktet. Jonangis er typisk forsiktige runde fremmede, men de er usedvanlig hyggelige mot disse de kjenner, sammen med barn og forskjellige kjæledyr i boligen.

Videre har Jonangis en identisk disposisjon og muskulatur som okseserrier, og derfor har de en bestemt yodel som et alternativ til en bark. Mange av disse hjørnetennene vil ikke være hårløse, men som et alternativ har en veldig rask, ren frakk som er nesten usynlig.

Raseoversikt

Høyde: 17 til 21 tommer

Vekt: 28 til 48 kilo

Fysiske egenskaper: Farger er imidlertid forskjellige kan legemliggjøre faune, svart, hvitt og sjokolade; kan ha piebaldmarkeringer; stikkede ører; krøllet hale; rask snute; Fox-lignende alternativer; rynket panne

Ecuadoriansk hårløs hjørnetann

Den ecuadorianske hårløse hunden er en

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Spaying eller nøytrering av kjæledyret ditt
Next post Årsaker så vel som behandlinger for kjæledyrets tørre kløende hud