PETMEDS® Holistiske allergibehandlinger for hunder

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore7

Hver vår- og sommerveterinærer står overfor et av de mest nedslående problemene med tilbakevendende kontakt/inhalerende allergier i kjæledyrene våre. Noen av de mye mer vanlige allergenene inkluderer:

Pollens

Gress

Trær

Dander

Former

Ragweed

Mange av disse allergenene får hjørnetyr til å lide av kronisk kløende hud hvor som helst på kroppen, inkludert bak fremmen, føttene og ørene som fører til sekundær gjær og/eller bakterielle infeksjoner. Mens konvensjonell medisin med kraftige medisiner som kortison og antibiotika vanligvis undertrykker disse symptomene, kan hunder bli resistente mot disse medisinene over tid. I tillegg kan det være langsiktige bivirkninger på indre organer, inkludert lever og bukspyttkjertel. Å ha kjæledyrhunden din sjekket for blod og/eller hudallergi er et alternativ, og det er utviklingen av allergivaksiner; Imidlertid er disse testene veldig dyre.

Selv med denne vesentlige konvensjonelle medisinske tilnærmingen, har bare 60 til 65% av hundene en slags virkning for allergisensibiliseringsterapi. Holistisk medisin som urteterapi og konstitusjonell homeopati er eksepsjonelle alternativer for langvarig behandling, men med tanke på at hudsymptomer ofte kan forverres før de sakte blir bedre, tar denne prosessen tid, tålmodighet og engasjement fra kjæledyrseiere.

For alternative behandlingsalternativer kan det å jobbe med en helhetlig veterinær på en individualisert teknikk hjelpe. Det er noen eksepsjonelle urter man kan starte med å inkludere lakris, stikkende brennesle, burdock, løvetann og melketistel. Yucca-intensiv er et fantastisk produkt som har en naturlig saponinlignende forbindelse med en antiinflammatorisk og anti-allergi-effekt når den brukes lokalt eller oralt.

En annen teknikk vil være klassisk homeopati, men dette krever en langsiktig teknikk og tålmodighet, da målet er å kurere pasientens mottakelighet for sykdom på alle nivåer over tid. Det er avgjørende for kjæledyrseiere å innse at tålmodighet er viktig hvis fremgang skal gjøres på lang sikt, og hvis man ønsker å unngå potensielle bivirkninger av konvensjonelle immunundertrykkende medikamentbehandlinger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Daisy så vel som Harley tar den spinnende Tiger -mobilen for en spinn
Next post Appas konge: Chase er konge nå!