Stopp feline lopper i sporene deres – en ny metode

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore

Jada, kattedyret ditt kan være i hjemmet ditt mange av tiden, men det innebærer ikke at han eller hun ikke kan få lopper. Mange kjæledyrforeldre kjenner ikke igjen dette, men 95% av loppebestanden er egg så vel som larver, som kan online i huset ditt så vel som i plenen din – bare noen få skritt fra døren. Æsj!

Det er enkelt å få lopper i hjemmet ditt; De kan reise sammen med deg på skoene dine! Deretter oppdager de loppeeggene komfortable steder å gjemme seg i huset ditt som under teppet, i Fluffys seng eller under sengen din. Lopper venter opp til temperaturen bare er best å klekkes, hopp på katt og bitt. I tillegg til bare slik at du vet, er den “riktige” temperaturen rundt 70 ° så vel som over, noe som er en ganske behagelig temperatur for mange hjem.

Heldigvis er det en metode for å hindre voksne lopper fra å bite katten din, så vel som det er med Cheristin for katter. Cheristin er bare en loppelig aktuell for katter. Det begynner å drepe eksisterende lopper på felinen din på tretti minutter, så vel som den dreper 98-100% av loppene i løpet av tolv timer. Cheristin er risikofri og effektiv for katter samt kattunger åtte ukers alder eller eldre, så vel som en dose fungerer for å håndtere loppeangrep i hele 30 dager. Selv om du kanskje tror at du ikke krever det, vil det å gi din Feline en loppeforebyggende som Cheristin hjelpe til med å holde kjæledyret ditt sunt så vel som risikofritt fra skadelige lopper.

Loppe så vel som kryss

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post [Sweepstakes] go into to win: Healthy, pleased summertime Sweepstakes!
Next post Spaying eller nøytrering av kjæledyret ditt