Build-a-Bear introduserer Garanti Animals Line, Fosters Pet Obligation Skills in Kids With Interactive App

Partnerskap med Petfinder Foundation understreker Build-A-Bears tradisjon for støtte for dyrevelferd

Build-a-Bear har introdusert sin nyeste produktlinje-Garanti Animals-selskapets luksuriøse samling av mange rimelige kjæledyrer til dags dato. Garanti Animals -linjen har en komplementær mobilapp Husholdninger kan laste ned i iTunes App Store eller Google Play Store. Garanti Animals -appen bringer opplevelsen av kjæledyrpleie til liv, mentorbarn om dyrepleie med en interaktiv lekeopplevelse. (PRNewsfoto/build-a-bjørn)

St. Louis, 9. april 2015-Build-A-Bear (NYSE: BBW), en interaktiv hjemmeunderholdningsselger av personaliserte utstoppede dyr, har introdusert sin nyeste produktlinje-Garanti Pets ™-selskapets luksuriøse kolleksjon med mange rimelige kjæledyrer. ThePromise Animals Line har en komplementær mobilapp Husholdninger kan laste ned for å bringe opplevelsen av kjæledyrpleie til liv, mentorbarn om dyrepleie med en interaktiv lekeopplevelse.

Raser i samlingen inkluderer Golden Retriever, Beagle, Yorkshire Terrier samt persisk kattunge. Build-a-Bear planlegger å innføre mye flere raser gjennom året.

“I tråd med vår taktiske produktvekstinnsats for å produsere lek utover plysj, tilbyr garantiets dyr interaktive app en plattform for å instruere barna betydningen av dyrevelferd så vel som forpliktelse for deres omsorg,” uttalte Gina Collins, sjef for reklameansvarlig, Build -En bjørn. “Vårt partnerskap med Petfinder er et vitnesbyrd om Build-a-Bears arv fra å støtte dyr i hjemlige kjæledyr adopsjonsprogrammer, samt understreker vår forpliktelse til å gi litt mer hjerte til livet med distinkte filantropiske samarbeid.”

Promise Animals Mobile App
Garanti -dyren Mobile App gir barna en rimelig kjæledyrlekopplevelse mens de veileder dem om forpliktelsen til kjæledyrseierskap. APP -individer vil begynne som ‘Pet Care Rookies’ i tillegg til å jobbe metoden sin med fem nivåer av akkreditering for å gjøre den øverste ‘Pet Care Pro’ status. Med morsomme, engasjerende spill, vil enkeltpersoner kunne samle potepoeng, lage sertifikater, samt gi kjæledyret sitt all kjærlighet så vel som omsorg han eller hun fortjener.

Garanti Animals -appen vil gi praktisk hjelp som:

Fôring: Hvert kjæledyr har forskjellige fôringsbehov, men det er viktig med alle typer kjæledyr å mate det på en tidsplan, bruke delekontroll, tilby mye vann, samt tilby snacks samt godbiter. Husk at godbiter bare burde brukes som belønning.

Pottetrening: Når det angår pottetrening, vil kjæledyret ditt, som begynner så snart du tar med kjæledyrhuset ditt, hjelpe til med å garantere suksess. Husk alltid å huske en hund, katt eller annet kjæledyr trenger en rutine så vel som gode tilbud.

Veterinærkontroll: Å ta kjæledyret ditt til rutinemessige veterinærkontroller er viktig for å hjelpe veterinæren din med å føre oversikt over kjæledyrets typiske helse og velvære, samt atferd, samt fange indikasjoner på sykdom så tidlig som mulig.

Trening: Å gjøre hverdagsaktiviteter med kjæledyrene dine, for eksempel å gå eller leke med leker som tester nysgjerrigheten, kan bidra til å bevare deres fysiske så vel som mental helse.

PLOOMING: Det er viktig å holde kjæledyret ditt godt preparert, som for mange dyr inkluderer med jevne mellomrom bading, inspiserer for lopper samt børsting.

Brukere kan laste ned Garanti Animals -appen i iTunes App Store eller Google Play Store.

Petfinder Partnership
Som en del av lanseringen samarbeider Build-A-Bear med Petfinder.com samt Petfinder Foundation for å hjelpe ly dyr med å oppdage glade hjem. Petfinder.com er den største søkbare databasen med adopterbare dyr i USA, samt er ansvarlig for 44 prosent av PET -adopsjoner over hele Nord -Amerika, mens Petfinder Foundation er en uavhengig ideell organisasjon som hjelper regionale dyrevelferdsbedrifter fremmer PET -adopsjoner. Organisasjonens tilskuddsmottakere inkluderer mye mer enn 13 000 organisasjoner, og tar seg av mye mer enn 300 000 hjemløse dyr på alle typer gitt tid i hele Nord -Amerika.

Nå med 31. mai kan gjester i USA gi en donasjon på $ 1,00 eller mer, gjennom i butikken eller på Internett-kassen, til Build-A-Bear Workshop Foundation for å støtte regionale akademiske oppsøkende programmer som instruerer barna om å ta vare på kjæledyr. Dette nasjonale tilskuddsprogrammet vil bli administrert av Petfinder Foundation.

“Build-a-Bear er den ideelle partneren for å hjelpe oss med å informere husholdninger-spesielt barn-om nøyaktig hvordan de kan hjelpe til med å oppdage glade hus for fantastiske dyr som for øyeblikket tilbys i tilfluktsrom og redninger,” uttalte Emily Fesler, reklamesjef, Petfinder. ”Vi tror at hvis barna oppdager i ung alder, vil deres empati for dyr føre med seg hele livet, så vel som ideelt å anspore dem til å EmbraCE -dyr av sine egne i fremtiden. ”

En tradisjon for å gi tilbake på build-a-bjørn
Siden oppstarten har Build-a-Bear fokusert sin oppsøkende innsats for å forbedre livene til barn, husholdninger så vel som dyr. Sammen har virksomheten så vel som gjestene bidratt med mye mer enn 41 millioner dollar globalt til organisasjoner inkludert Make-A-Wish, USO, The Marine Toys for Tots Foundation, Donorschoose.org, aller første bok, i tillegg til mange andre ideelle organisasjoner som støtter Barns helse og velvære så vel som velvære, husdyr, leseferdighet samt utdanning, samt andre essensielle årsaker.

Om Build-A-Bear Workshop, Inc.
Build-A-Bear Workshop, Inc. ble grunnlagt i St. Louis i 1997, og er den eneste verdensomspennende virksomheten som gir en interaktiv opplevelse av din egen utstoppede dyreunderholdningsopplevelse. Det er omtrent 400 build-a-Bear Workshop-butikker over hele verden, inkludert selskapseide butikker i USA, Puerto Rico, Canada, Storbritannia, Irland og Danmark, samt franchisebutikker i Europa, Asia, Australia, Afrika, The Midtøsten, og Mexico. Virksomheten ble utnevnt til det meste av Money 100 Finest Business for å jobbe for®-liste for det syvende året på rad i 2015. Build-A-Bear Workshop (NYSE: BBW) publiserte samlet inntekt på $ 392,4 millioner i regnskapsåret 2014. for mye Mer informasjon, telefonsamtale 888.560.Bear (2327) eller se delen Financier Relations på nettstedet på buildabear.com®.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post APPA 2019 National Pet Owner Funn vurderer Gen Z for første gang, inkluderer ny metodikk
Next post Puppy Bowl 2012