Visse kjæledyrmedisiner kan øke sommerfarene for kjæledyret ditt

Legg til dette som deler knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore6

Når jeg går utenfor den aircondition-bygningen min inn i bilparkeringen mye midt på dagen for lunsj, blir jeg påminnet nøyaktig hvor varmt så vel som potensielt skadelig det kan få denne gangen på året. Denne typen varme er spesielt skadelig for kjæledyrene våre. Mange dyr er utrolig utsatt for høye temperaturer som kan føre til dehydrering, heteslag, så vel som potensielt til og med død.

Overoppheting hos dyr kan presentere som et løft i hjerterytmen, sikling, kraftig pesing, generell svakhet, så vel som mulige anfall. Dyr med korte muzzler (for eksempel bulldogger) er i stor fare for heteslag siden deres evne til å bukse er begrenset. Dyr med andre underliggende helse- og velværeforhold kan ha en enda høyere risiko. Mange mennesker er imidlertid uinformerte om at spesifikke medisiner også kan øke farene for kjæledyret ditt. I noen tilfeller kan denne kombinasjonen av medisiner så vel som varm føre til en liv i fare som kan trenge øyeblikkelig legehjelp. Akkurat her er en delvis liste over medisiner som kan øke mottakeligheten.

Visse vaner justerer medisiner samt separasjonsstress og angstmedisiner som:

Clomipramine

Amitriptylin

Disse kan øke varm produksjon og forstyrre kroppens evne til å kontrollere varmen.

Visse hjerte så vel som blodtrykksmedisiner som:

Atenolol

Metoprolol

Disse betablokkere fungerer i opposisjon til kroppens typiske varme reguleringsmekanismer.

Enalapril

Lisinopril

Disse ACE -hemmere kan øke vannlating så vel som dehydrering.

Visse medisiner som brukes til å behandle hypotyreose som:

Soloxine

Syntroid

Kan øke metabolsk hastighet og øke kjernekroppstemperaturen.

Visse antihistaminer som:

Difenhydramin

Klorfeniramin

Disse medisinene senker kroppens naturlige evne til å ned.

Visse vanndrivende midler som:

Furosemid

Spironolakton

Disse øker utskillelsen av vann så vel som salt ved å forbedre urinstrømmen. Hvis disse væskene ikke erstattes tilstrekkelig, kan varme tilknyttede problemer ende opp med å bli forstørret.

Enkelte beroligende midler som brukes til tilpasning av vaner, for eksempel:

Acepromazin

Haloperidol

Disse kan redusere følelsen av tørst så vel som kjæledyret ditt kanskje ikke gjenkjenner kravet om å drikke vann eller nøyaktig hvor mye du skal drikke.

Visse medisiner som brukes til å behandle inkontinens som:

Proin

Cystolamin

Kan øke metabolsk hastighet og øke kjernekroppstemperaturen.

Dette er på ingen metode en total liste over medisiner som kan øke kjæledyrets mottakelighet for varme, det er bare et eksempel på de mest typiske klassifiseringene så vel som medisiner. Apotekpersonellet på 1800-PET-MED-er er mye mer enn fornøyd med å hjelpe til med svar på enhver form for bekymring du kan ha om en spesifikk medisin.

Hvis det var en metode for å forenkle all denne informasjonen i et kort sammendrag, ville det være at høye temperaturer kan være skadelig, spesielt når det er integrert med spesifikke medisiner eller medisinske tilstander. Av den grunn er det finest å forlate kjæledyret ditt hjemme i klimaanlegg hvis du skal ut til et sted som ikke har tilstrekkelig skygge, vann, eller hvis temperaturen kommer til å overgå 100 grader selv i skyggen .

PET Healthpet medisiner

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Happy National Puppy Day!
Next post CAT DNA tester alt å vite om DNA -testing for katter