Purina fortsetter leder av kjæledyrindustrien med donasjonsinitiativer

Det var flott å være tilbake på Global Pet Expo og Nestle Purina Petcare var tilbake på en stor måte med en petnormous messe (i samsvar med sosial distansering osv.) Toppet av en gigant Pet Food Bowl og var nok en gang vertskap for sin årlige mediemottak til glede for alle medier. I resepsjonen anerkjente Purina alle mediepresentanter for sitt arbeid under pandemien i stedet for å anerkjenne ett individ for fortreffeligheten innen journalistikk og fremragende bidrag til Pet Industry Award. Courtney Campbell, DVM, DACVS-SA mottok prisen i 2020. Også i resepsjonen presenterte Purina og American Pet Products Association (APPA) Pet Alliance of Greater Orlando med en donasjon på 10.000 dollar på vegne av alle mediepresentanter. Midlene vil bli brukt til å gjenoppbygge krisesenteret som ble ødelagt av brann i fjor.

På boden utpekte Purina sine nye produkter (mer om det om kort tid), men også utstilt på Purina -messen var en stor grafikk for det lilla båndprosjektet. I februar kunngjorde Purina og den ideelle organisasjonen Redrover tildelingen av fem Purple Leash Project-tilskudd for å hjelpe lokale tilfluktsrom for å gjøre kjæledyrvennlige transformasjoner. De siste tilskuddsmottakerne inkluderer våren i Tulsa County, Oklahoma; Sojourner House i Providence County, Rhode Island; tjenester til misbrukte familier i Culpeper County, Virginia; Family Violence Prevention Center of Greene County Inc i Greene County, Ohio og YWCA fra Bradford i McKean County, Pennsylvania. Finansiering vil gi kjæledyrvennlige oppgraderinger og ressurser til de overlevende og kjæledyrene deres på hvert ly, inkludert utendørs kjæledyr lekegårder, kenneler, forsyninger og veterinærpleie.

Gjennom Purple Leash-prosjektet jobber Purina og Redrover for å lage mer kjæledyrvennlige tilfluktsrom og gi mer ressurser slik at overlevende med kjæledyr kan unnslippe overgrep og leges sammen. Foreløpig tillater bare 15% av krisesentrene for vold i hjemmet i USA kjæledyr, og nesten halvparten av overlevende overlevende (48%) vil forsinke å forlate overgriperen hvis de ikke kan ta kjæledyret med seg inn i et ly.

Purina og Redrover

“Purple båndprosjektet er fokusert på å lette en overlevendes beslutning om å forlate overgrep,” sa Nina Leigh Krueger, administrerende direktør og president i Purina. “Å vite at det er ressurser tilgjengelig for dem og deres firbeinte familiemedlemmer hjelper i beslutningen om å forlate. Ved å samarbeide med Redrover har vi bidratt til å skaffe mer enn 33 000 trygge netter for overlevende overgrep mot hjemmet og kjæledyrene deres med mye mer arbeid som skal gjøres. ”

Med denne siste finansieringsrunden har 30 tilskudd på til sammen mer enn $ 500 000 nå blitt begavet til krisesentre i hjemmet over hele USA av Purina. Siden Purple Leash-prosjektet ble grunnlagt i 2019, har Purina gitt mer enn 1 million dollar i finansiering og jobber sammen med Redrover mot et mål om å bidra til å sikre at minst 25% av krisesentrene for vold i hjemmet er kjæledyrvennlig innen 2025.

Hvert husholdningshus i hjemmet vil bruke Purple båndprosjektstipend for å finansiere prosjekter og tjenester som er unike for behovene til deres beliggenhet:

Family Violence Prevention Center of Greene County Inc i Green County, Ohio vil motta 46.055 dollar for å bygge kenneler på stedet og skape et utendørs inngjerdet lekeområde, gjenværende midler vil gå mot kjæledyrforsyning, vaskeri og luftrensere for soverom og deres innendørs hunderom.

Sojourner House i Providence County, Rhode Island, vil motta 21 800 dollar for å huse kjæledyr på et av sine tre tilfluktsrom og fosterhjem gjennom Rhode Island Society for The Prevention of Cruelty to Animals (RISPCA). Gjenværende midler vil bli tildelt veterinærpleie, mat, kjæledyrforekomster og transport.

YWCA fra Bradford i McKean County, Pennsylvania, vil motta 19 000 dollar for å opprette en egen bygning på eiendommen for å huse kjæledyr slik at eierne deres kan være nær og ta vare på dem, alt sammen med å imøtekomme overlevende som kan være allergiske mot hunder eller katter.

Våren i Tulsa County, Oklahoma, vil motta 10.000 dollar for å bygge kenneler, et besøksområde og et utendørs lekeområde, de gjenværende midlene vil gå mot et nytt VVS -system.

Tjenester til misbrukte familier i Culpeper County, Virginia, vil motta 7 950 dollar for å renovere låven på eiendommen til House Dogs and Cats og opprette en badestasjon for kjæledyrene for å holde seg rene og sanitær under oppholdet.

“Vi er så takknemlige for Purina, Redrover og Purple båndprosjektet for å skaffe midler som lar oss bygge en trygg havn for dyr hvis eiere flykter fra en vold i hjemmet,” sa Shelley Alcorn, programdirektør for YWCA i Bradford. ”Vi hører ofte om overgripere som truer med å skade kjæledyr hvis en overlevende velger å forlate. Nå kan vi sikre sikkerheten til overlevende og dyrene deres. Programteamet vårt er veldig spent på å begynne dette eventyret, da samfunnet vårt kan dra nytte av disse ressursene. ”

Hvis du kjenner noen som blir misbrukt og klar til å dra med kjæledyret sitt, kan de finne informasjon omPet-vennlige tilfluktsrom i deres område på www.safeplaceforpets.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Pet Tunes Canine & Feline av Pet Acoustics
Next post Å begrense hjørnetannen din til plenen er som bare å kunne se ett nettsted på nettet