Nyttårsintensjoner

Et nytt år til, en runde til nyttårs resolusjoner. Gå ned i vekt, spis sunnere, begynn et fysisk kondisjonsprogram, bruk mer tid med husholdningene så vel som venner, nyt livet mer – dette er mest sannsynlig noen av de mest fremtredende nyttårsforsettene på de fleste folks lister. De er også resolusjonene som mest sannsynlig blir skadet i slutten av januar. Kanskje er det på tide med et bevissthetsskifte når det gjelder nyttårsforsetter. I stedet for å ta resolusjoner i år, hvorfor ikke sette nyttårsintensjoner?

Betydningen av intensjonen, ifølge Merriam Webster, er “en beslutning om å handle på en spesifikk måte”, mens betydningen av oppløsningen er “handlingen om å bestemme.” Det er en subtil forskjell, men den ene (intensjonen) antyder at vi virkelig er fast bestemt på å gjøre noe annerledes, mens den andre (oppløsningen) bare spesifiserer at vi har bestemt oss for å endre noe. Forskjellen fra et vibrasjonssynspunkt er langt høyere enn disse definisjonene antyder. Våre tanker produserer vår virkelighet. Lovgivning av attraksjon lærer oss som som tiltrekker som, så når vi fokuserer tankene våre på hva vi ønsker å produsere i livene våre, trekker vi inn det til oss. Å sette en intensjon er ikke annet enn å fokusere tankene våre på et foretrukket resultat.

Ved å bruke eksemplet med å ville gå ned i vekt, i stedet for å ta en oppløsning for å gå ned i vekt, som fokuserer på tilleggsvekten vi prøver å bli kvitt, er det mer fornuftig fra et vibrasjonssynspunkt for å sette intensjonen om at vi ‘ Re kommer til å ha en sunn, slank kropp som føles bra. Verden skiller ikke mellom tanker om hva vi vil eller ikke ønsker, den vil trekke inn det vi tror om. Så hvis vi fortsetter å tro på nøyaktig hvordan vi ikke vil være overvektige eller nøyaktig hvordan vi krever å redusere de ekstra kiloene, vil vi bare trekke inn mer av det vi ikke vil ha i livene våre – som, I dette tilfellet er tilleggsvekt! Hvis vi imidlertid tror på nøyaktig hvor fantastisk det vil føles å ha en sunn, slank kropp som føles bra og beveger seg bra, er vi godt på metoden vår for å nå målet vårt.

Nå er det ikke for å oppgi at vi ikke fortsatt trenger å trene mer så vel som å spise riktig, men ved å sette intensjonen i tillegg til å fokusere tankene våre om det foretrukne resultatet, vil vi naturlig nok lage alternativene som er i posisjonering med vår ønske. Våre alternativer endte opp med å bli “inspirert handling” – handlingen med å spise mye bedre i tillegg til å trene mer vil føles som det neste rasjonelle trinnet i stedet for en kamp eller et ork.

Vi har alle makt til å velge tankene våre. Dette nyttåret, hvorfor ikke velge å sette intensjoner som vil sette deg på veien til suksess, i stedet for å gjøre resolusjoner som er dømt til å mislykkes?

Ingrid King

«Holder innendørs feline lykkelig
Ærlig skrappris »

3 kommentarer til nyttårsintensjoner

Animalartist sier:

2. januar 2010 klokka 10:40

Og jeg tror på saken min, siden jeg er mer visuell enn vanlig, visualiserer jeg først, så støtter det med følelsen så vel som intensjonen.

Svare

Ingrid sier:

2. januar 2010 klokka 08:08

Bernadette, visualisering kan definitivt hjelpe deg med denne prosessen, spesielt hvis det er noe som har hjulpet deg så vel som du liker å gjøre. Jeg tror nøkkelen til visualisering er at du, i tillegg til å visualisere hva du mener å skape, på samme måte krav for å kunne komme til “følelsesstedet” for det. Jeg tror det er følelsen, mer enn den enkle visualiseringen, som tiltrekker det vi ønsker.

Svare

Animalartist sier:

2. januar 2010 klokka 02.45

Ingrid, nøyaktig hvor viktig er visualisering i alt dette? Det virker som om det er en del av det, men jeg ser egentlig ikke ordet så vel som noen mennesker ikke virkelig inkluderer det, siden mange ikke visualiserer godt. Det er mine eneste middel for gjennomføring, så vel som jeg virkelig finjusterte det med kunstverkene mine. Det er klart at damen i denne videoen har noen problemer med den.
b

Svare

Legg igjen et svar
E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. nødvendige felt er merket *
Kommentar *
Navn *

E -post *

Ved å legge igjen en kommentar, er du enig i innsamlingen av dataene dine på dette nettstedet i henhold til vår
Personvernregler.
*

Gi meg beskjed om oppfølgingskommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å kommentere.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Konkurransevinnere: Feir AVMA
Next post Gjennomgang så vel som intervju med Rita Mae Brown