PETMEDS® Mag eller magesvelle hos hunder

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore1

En vanlig presentasjon i veterinærklinikken er en hjørnetann med hovent mage eller mage. Gjennom min erfaring kan den underliggende hevelsen skyldes akkumulert fett, væske eller potensielt fra en masse eller svulst. Blant de mange potensielle årsakene inkluderer hjerte, lever, nyresykdom, samt forskjellige fordøyelseskanalforstyrrelser som forårsaker lavt blodproteinnivå.

Store svulster som også kan hindre lymfatiske eller blodsirkulasjonen, kan også forårsake en hovent mage. I disse tilfellene burde en full medisinsk opparbeidelse avdekke en underliggende årsak, og avhengig av historie og fysisk undersøkelse kan det inneholde et fullt blod/urinpanel, røntgenbilder og/eller ultralyd. Som et resultat, hvis kjæledyret ditt viser tegn til en hovent mage, er det best å ha en full medisinsk vurdering og arbeid på veterinærkontoret, og ikke behandles hjemme med medisiner over disk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Clumberdoodle hunder rase helse, pleie, fôring
Next post Pancreatitis in Family Pets