Varmesykluser i hunder og katter

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore

Varmesykluser er de tider av året når kjæledyr er fruktbare og kan avles. Hos hunder forekommer normalt å forekomme to ganger i året og kan vare opptil 3 uker i mange kjæledyr. Symptomer inkluderer:

Vaginal hevelse

Blodig utslipp

Økt tiltrekning av mannlige hunder

Typisk familiekjæledyr over 6 måneders alder kan starte sin første varmesyklus er det avgjørende at dyreforesatte i løpet av denne tiden ikke tillater hunnhunder i bånd og/eller uten tilsyn på grunn av mulig tilstedeværelse av hannhunder, som mye kvinnelig kjæledyrhund Tisper vil tillate avl i løpet av denne tiden.

Hos katter kan det oppstå varme. Ubetalte hunnkatter har vanligvis 2-4 varmesykluser per år, men kan ha mange sykluser visse tider av året som vår eller høst. I motsetning til hunder, har katter vanligvis ikke vaginal hevelse og/eller utflod, men de blir mye mer kjærlige som typisk løfter bakenden av bakken, i tillegg til å vokalisere og rulle på gulvet.

Det er best å spay en kvinnelig kjæledyrhund og /eller katt for å unngå uønskede graviditeter, og legge til PET -overbefolkningsproblemet som allerede er til stede. Jeg anbefaler normalt å vente 30 dager etter at et kjæledyr går ut av varmen for å få dem spayed. På grunn av nyere bevis på økte helsemessige fordeler senere i livet, anbefaler jeg å vente på å spay en kvinnelig kjæledyrhund til seksuell modenhet i en alder av 10-12 måneder. Katter kan spayes over 6 måneders alder, selv om mange tilfluktsrom gjør dem mye yngre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Appas konge: Chase er konge nå!
Next post PETMEDS® Bruke leddtilskudd med smertested medisiner