PETMEDS® Bruke leddtilskudd med smertested medisiner

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore7

Klienter spør ofte om det er alternativer for noen av de kostbare reseptbelagte ikke -steroide antiinflammatoriske medisiner som Rimadyl eller Previcox som veterinærene deres ofte foreskriver for akutt eller kronisk ledd eller ryggsmerter. Selv om slike medisiner virkelig har forbedret den høye livskvaliteten til mange dyr når det gjelder smertelindring, fører klientproblemer om kostnader så vel som sikkerhet for langsiktig utnyttelse av slike medisiner som ofte får dem til å sjekke ut andre alternativer.

I mange situasjoner er en multi-prong metode for kronisk leddsmerter finest ved å bruke både det aller beste av tradisjonell medisin, i tillegg til gratis medisin så vel som kosttilskudd. Vanligvis den kroniske utnyttelsen av glukosamin/chondroitin -leddtilskudd for å hjelpe med å bringe tilbake funksjonen til betente ledd, gjør oss i stand til å bruke lavere doser reseptbelagte medisiner i mange tilfeller. Tilskudd som veldig felles forsterker eller glyco-flex fungerer ofte underverker etter min erfaring. De essensielle punktene du må huske på alle typer fellestilskudd er at de ofte tar uker til noen måneder for maksimal fordel.

Andre tilskudd å tenke på inkluderer Omega 3 -fettsyrer som veldig ren Omega 3, i tillegg til antioksidant -proanthozon, som kan fungere for å redusere betennelse så vel som helt frie radikaler inkludert i leddgikt samt leddsmerter. Jeg har på samme måte oppdaget Yucca -intensiv, i tillegg til smertene i produktet. Akkurat som alle typer kosttilskudd, er det alltid viktig å snakke med en veterinær aller første før du begynner på noen form for slikt regime, som i noen tilfeller kan det være medikament/supplement -interaksjoner, eller kjæledyret ditt kan kreve en undersøkelse og/eller/eller Blodarbeid først, spesielt hvis de allerede er på reseptbelagte medisiner.

Mange ganger vil jeg ofte begynne med kosttilskudd for leddsmerter, så vel som tilsett reseptbelagte medisiner senere hvis reaksjonen ikke er tilstrekkelig. Det er også andre gratis medisinemodaliteter som tilbys som akupunktur eller kiropraktikk, som kan være enormt praktisk sammen med passende medisinsk terapi eller i noen tilfeller i stedet for for de klientene som velger en mye mer naturlig tilnærming. .

Artrittjunktets helse

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Varmesykluser i hunder og katter
Next post Krev kjæledyret ditt en biopsi?