Puppy Bowl 2012

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene påpekt i dette innlegget.
De fleste av oss er ferdige med fantasy -fotballsesongen, og nå som det er over den siste tingen å se frem til er Puppy Bowl 2012! Jeg vet at noen av dere kan være interessert i en liten ting som heter den utrolig skålen, men her borte på valpintraining.com verner vi muligheten til å se Puppy Bowl 2012!
Dette er Animal Planet sin åttende valpeskål og ser at de er i sin åttende sesong, det må være et vellykket TV -show … duh!? Uansett, jeg blar alltid over til valpeskålen, og den vil ikke være annerledes i 2012. Så spennende som Superbowl kan være, og med mange fantastiske kommersielle er øynene mine fremdeles trukket til sjarmerende valper som løper rundt på en falsk fotballbane.
Så hva har vi i vente for Puppy Bowl 2012 aka Puppy Bowl VIII. Her er litt informasjon fra Animal Planet på dette års begivenhet.
Puppy Bowl 2012
Hva: Puppy Bowl 2012 Når: Søndag 5. februar 2012 kl. 15.00 E/P Hvor: Animal Planet – Du må finne ut den med din lokale ledning eller satellittleverandør Hva er nytt i år: Meep Fuglen som vil tweet All handlingen fra inne i stadion og piggy pep -tropp som vil “skinke” den opp på sidelinjen og skrike med glede for sine favoritt unger.

En fantastisk ting å merke seg om Puppy Bowl 2012 er at alle valpene som deltar i arrangementet er valgt fra redninger og tilfluktsrom over hele USA ved hjelp av Petfinder.com … Awesome !!!
Her er et utvalg av en av valpene i startoppstillingen denne søndagen:
Aberdeen – Australian Shepherd MixName: Aberdeen Breed (S): Australian Shepherd Mix Sex: Male Age: 10 Weeks Moro Fact: Saving To Get A Sailboat Adoption Organization: Sullivan County SPCA

Linus vil heie på Aberdeen. Både Linus og Aberdeen er australske Shepherd Mixes!
Ta en titt på Animal Planet for hele startoppstillingen for Puppy Bowl 2012. Forresten er det mange gode videoopptak fra Puppy Bowls forbi på Animal Planet Puppy Bowl -siden. Du kan se scener fra Puppy Bowl VII, så vel som de 10 beste Puppy Bowl -øyeblikkene. Denne siden er et behov for å se for valpeskålen.
Så hva har du i vente for utrolig skål søndag? Kommer det til å bli nok et kjedelig slag når New York -gigantene tar på seg New England Patriots? Eller kommer det til å være lysende ende til ende action når sjarmerende valper lar det hele være ute på banen i Puppy Bowl 2012?
Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – best for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste Pet Dog Chew We Like: Bones & Chews Bully Sticks – Alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste kjæledyrhund-godbiter vi liker: Crazy Pet Dog Train-Me Treats-Vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for våre guide pet hunde valper.
Beste fersk kjæledyrhundmat vi liker: bondens kjæledyrhund – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Pet Dog Food og hun elsker det! Få 50% avslag på ditt første kjøp av bondens hund.

Sjekk ut mange mer av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Build-a-Bear introduserer Garanti Animals Line, Fosters Pet Obligation Skills in Kids With Interactive App
Next post Hva er tysk Shepherd Double Coat: Single Coat vs Double Coat