Hva er tysk Shepherd Double Coat: Single Coat vs Double Coat

Tyske hyrder er absolutt de aller beste, så vel som mange trofaste hunder på jorden. Blant de kraftige så vel som identifiserbare trekk ved hundene er den lange glinsende tykke finishen såkalte tyske hyrde doble frakkhunder.

Tyske hyrder er nydelige hunder. Deres skinnende, lange frakk er en av deres sterkeste egenskaper. Disse spektakulære pelsfrakkene kan raskt identifiseres i hjørnetannverdenen.

Noen tyske hyrder har doble strøk, som du kanskje har hørt. Nøyaktig hvordan skiller du mellom en enkelt så vel som dobbeltfrakk? Dette er bare noen få av bekymringene vi vil svare på i denne korte artikkelen for å hjelpe deg med å forstå disse bemerkelsesverdige pelsfrakkene.

Tyske hyrder er populære over hele kloden for sine vakre, tykke strøk.

Disse vakre pelsfrakkene blir lett forstått, så vel som å få større fokus i hundens verden. Den vanligste fargen i tyske hyrder er solbrune i tillegg til svart farge, men du kan oppdage forskjellige pelsfarger du vil kunne se i den tyske hyrdeasen.

Tyske hyrder kan være sterke, sable, sadel-back eller til og med to-farget. Frakkfarger varierer fra hvitt, svart, solbrun, rød, blå, hud, lever, samt også sølv.

Tysk Shepherd Double Coat

Du har kanskje hørt om en tyske hyrder doble strøk mens du omfavner en valp, men du må forstå hva som er dobbeltfrakk, så vel som bare frakk på tysk hyrde, fordi det hele er forbundet med vedlikehold, karakter, kaster, så vel som på samme måte ernæringstilskudd Du vil tilby for din egen hund.

Dermed nøyaktig hvordan skiller du en enkelt frakk kontra en dobbel frakk?

Enkeltfrakker – Dobbelt strøk – Hva er forskjellen?

Tyske hyrdevalper blir ofte oppdaget i to typer strøk som er en frakk eller kort frakk sammen med en dobbel frakk eller lang strøk.

Dobbelt dekket eller langhårede stammer kommer til å ha andre dekket pels så vel som det ofte er forstått som “beskyttelsesfrakk”, det er mest viktig for valpen å ivareta mot vann så vel som skitt.

Pelsen ville avta med å overholde den første måneden sammen med valpen ser ut som en vanlig enkeltfrakk, men pelsen vil komme tilbake i samsvar med den femte måneden.

Den neste pelspelsen ved skjoldbelegget er typisk skummende og skånsom, så vel som vil unngå å komme i kontakt med all skitt så vel som vann fra kjæledyrets hud som unngår kløe. Dette er praktisk fordi det unngår sand i deres unødvendige eller hudbakteriesykdommer.

Doble strøk som bruker en skjoldfrakk kan tilby dobbel ytelse på forskjellige sesonger av året. Gjennom vintersesongperioden vil hunder ha muligheten til å bevare varmen som produseres naturlig nær overhuden.

Om sommeren vil den skummende pelsen ha muligheten til å vise sol, noe som vil hjelpe valpen fra å ende opp med å bli så godt varm.

Hunder med doble belegg har også en underfrakk. Denne understrøken fungerer som en utmerket isolerende finish om vinteren, underfrakken som vi forventer at en vergefrakk er tykkere og mye mye kraftigere.

Dette, koblet sammen med neste belegg, produserer den dobbeltbelagte hjørnetannen som er egnet til all type vær.

Enkel dekket valper, derimot, har bare et utvendig beskyttende belegg. Disse valpene er vanligvis ikke egnet for å bo i kald værforhold som Antarktis, Canada, Kasakhstan, Mongolia som antas som de beste kaldeste nasjonene på planeten, så vel som generelt, de er avlet i regioner som ikke krever en isolerende underfrakk.

Doble strøk kontra enkeltfrakker

Hunder kan klassifiseres som enten en enkelt- eller dobbeltbelagt rase. En dobbeltbelagt hjørnetannras vil ha ett pels til.

Denne andre frakken kalles en vaktfrakk. En beskyttelsesfrakk beskytter hjørnetann mot skitt, vann så vel som andre farer. Siden formen, gjør det dette.

Vaktfrakker er vanligvis mye mer trådlig enn typisk, så vel som mye bedre kan avlede skitt i tillegg til vann fra å nå huden på hunder. Dette unngår at hunder ender opp med å bli skitten, og unngår at de blir smittet.

Doble strøk kan også tjene to funksjoner når i løpet av året. De kan holde hundens naturlig skapt varm i nærheten av huden om vinteren.

De kan vise solstrålene og holde hjørnetannen bra om sommeren.

Dobbeltbelagte hunder vil ha en underfrakk. Undercoaten fungerer som en enestående isolasjonsfrakk, så vel som en tendens til å ende opp med å bli tykkere om vinteren.

Dobbeltbelagte hunder er i stand til å tåle alle værforholdene takket være deres andre frakk.

Den enkeltbelagte hunden har imidlertid bare et eksternt, beskyttende lag. Disse hundene er ikke passende for å bo i kjølige miljøer, da de var mange sannsynligvis avlet i områder som ikke trengte en understrøk.

Så det er langt bedre å akseptere en dobbel dekket eller bølget tysk hyrde på steder som er miniatyr.

Tyske hyrder har vært obligatorisk dobbeltfrakkHunder?

Tyske hyrder er vanligvis tenkt på dobbeltbelagt. Imidlertid er de ikke alle de samme. Det er forskjellige lengder så vel som dimensjoner på strøkene. Det er ikke noen form for isolerende underfrakk i mange belegg.

Det øvre laget (noen ganger kalt den øvre finishen), forstått som skjoldbelegget, er marginalt mye mer “wiry” så vel som slipende.

De iboende strøkene er spesielt for det offisielle løpet som kan konkurrere. I USA, i situasjon, har en tysk hyrde ikke en underfrakk, så blir det sett på en feil hjørnetann fra American Kennel Association.

De har ikke lov til å delta i utstillinger. Men ikke alle tyske hyrder har de underfrakkene. Det er unike typer, for eksempel:

Kort lengde strøk: 1 tomme med en under strøk

En mellomlengde frakk: dekket ved bruk av en underfrakk, vanligvis kalt en beskyttelsesfrakk. Pelsen du oppdager ved hyrden er ganske rutinemessig, så vel som den er viktig for skjermlinjene. Denne pelsen er vanligvis mellom en så vel som to tommer.

Lang frakk med underfrakk: Alle disse lange strøkene er to centimeter lange, normalt ganske tykke ved å bruke en underfrakk, produserer også en eksepsjonell rase med vinteren.

Lang pels uten underfrakk; Long Coat GSD som vises ekstremt som understrøken kommer til å overse.

Beleggstyper så vel som slanking

Blant variablene som påvirker den samlede mengden av å kaste kjæledyret ditt, er frakken deres. Tyske hyrdehunder har en tendens til å bli kalt tyske skur valper. Disse hundene mister mye i løpet av kalenderåret, uavhengig av frakken.

Men en eller annen type tyske hyrder kan ha betydelig mindre kyster så vel som når du omfavner en, så må du bli godt forberedt.

Men du burde gjøre deg spesifikk for å rengjøre den tyske hyrde -dobbeltfrakken på typisk basis. Børsting når noen ganger er perfekt, men hvis det ikke er mulig, må du huske å rengjøre minst 3 ganger hver uke.

Hvor ofte bør du bade hunden din

Å bade den tyske hyrden din kan bli kvitt 20 prosent mye mer pels. Bør deg rengjøre bare når kjæledyret ditt er litt mye mer fuktig, det kommer til å hjelpe deg med å bli kvitt håret.

Ikke bade kjæledyret ditt også ofte, fordi dette kan bli kvitt naturlige oljer, og skape kjæledyrfrakken din mye enklere å matte så vel som ikke så skinnende. Det er smart å ikke vaske den tyske hyrden hver 4-5 uke.

Tyske hyrder som ikke har underfrakk, krever mindre påkledning gjennom hele våren og høstmånedene, men det gjør ikke noen form for stor forskjell angående utseende.

Kan du barbere en tysk hyrde?

Tyske hyrder underfrakk er en utmerket isolator, i tillegg til at du på samme måte kan tro at det holder dem varme i løpet av de regnfulle månedene. Imidlertid holder lag med pels dem store om sommeren og isolerer dem i den varme atmosfæren.

Det er av den grunn en ekstremt dårlig metode for å barbere en dobbel belagt tysk hyrde.

I situasjonen har du en av hundene eller meningene til å omfavne deg, det virker praktisk at du ønsker å gjøre hva du kan for å bevare frakken sunt så vel som skinnende.

Passende pleie så vel som ernæringspraksis er fantastiske taktikker for å være spesifikk for at kjæledyret ditt er ekstremt fornøyd, så vel som ser bra ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Puppy Bowl 2012
Next post AKC Art on Screen på Westminster Kennel Club Pet Dog Show