[NYTT PRODUKT] Kontroll på House Wellness Test for Dogs or Cats

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore6

Når det gjelder kjæledyrpleie, er det veldig viktig å stoppe helse- og velvære før de utvikler seg. Tatt i betraktning at familiens kjæledyr ikke kan fortelle oss når de er syke eller har vondt, krever vi å være sterkt observante av modifikasjoner i vaner så vel som vaner. Mange familie kjæledyr prøver naturlig nok å skjule smerte eller ubehag, så selv den mest oppmerksomme kjæledyrforelderen har ingen sjanse til å undersøke et potensielt helseproblem eller skade. I tillegg blir symptomene ikke lagt merke til så vel som utvikling i dødelig helse- og velværeproblemer. Å inspisere kjæledyrets urinhelse og velvære kan nå utføres i privatlivet, så vel som komfort i ditt eget hus med hjelp av et praktisk hus urin -testingssett for kjæledyr.

Hvordan forstår du når kjæledyret ditt er sykt?

Kjæledyrets naturlige overlevelsesinstinkt kan føre til at han eller henne skjuler indikasjoner så vel som symptomer på helseproblemet fra deg. I naturen kan sårbarheter gjøre en kjæledyrhund eller katt til et mål for rovdyr, så det å skjule helseproblemet er viktig. Denne medfødte selvbevaringsferdigheten holder seg ofte med domestiserte kjæledyr, selv når de har omsorgsfulle kjæledyrforeldre som tilbys for å hjelpe. Indikasjoner så vel som symptomer på helseproblemer som du kanskje legger merke til:

Uvanlig skjul eller unngåelse av kjærlighet

Manglende evne eller manglende vilje til å delta i typiske aktiviteter

Endring i humør eller atferd

Økt tørst

Redusere eller øke appetitten

Slapphet så vel som svakhet

Sutre når du urinerer

Endring i vannlating, for eksempel å urinere mye mer eller mindre ofte

Uvanlig sterk luktende urin

Diaré eller forstoppelse

Dessverre kan disse symptomene være tøffe å gjenkjenne. Derfor er det en passende metode for å holde deg på toppen av kjæledyrets helse og velvære, i tillegg til å finne ut å holde på toppen av kjæledyrets helse og velvære, så vel som å finne etablering av problemer tidlig, så veterinærundersøkelse så vel som behandling kan søkes i tide. Urinveisinfeksjoner, for eksempel, er en av de mest typiske utløserne av veterinær -ser, så vel som raskt blir behandlet når de blir fanget i tid. Imidlertid, hvis ikke oppdaget, så vel som ikke -behandlede UTI -er, kan forårsake alvorlige, ofte dødelige helse- og velværekriser.

Kontroll på House Wellness Test bistår å ta gjetningene ut av kjæledyrpleie

Testing av kjæledyrets urin hjemme er risikofri, så vel som enkel ved å bruke sjekkingen på husets velværeprøve for hunder eller sjekkingen på husets velværeprøve for katter. Hvert sett består av hva du trenger for å teste kjæledyrets urin for urinveisinfeksjon, nyresvikt, blod i urinen, samt høye glukosenivåer.

Kontrollen på husets velværeprøve er egnet for familiedyr med forstått medisinske tilstander som må overvåkes, for eksempel diabetes, nyresykdom eller hyppige/tilbakevendende urinveisinfeksjoner. Det er også praktisk i omsorgen for overvekt eller senior kjæledyr. Urin som samles inn kan kjøles som et eksemplar for veterinæren din innen 48 timer etter innsamling. Mens urinprøving ikke er en erstatning for veterinærundersøkelse så vel som omsorg, er det en utmerket metode å få innsikt i tilstanden til kjæledyrets helse og velvære, samt la deg forstå om eller når det er på tide å se veterinæren.

Kontrollen på House Wellness Test for Dogs inkluderer en teleskopende samlingsoppholder som lar deg samle urin på avstand. Dette sørger for en ren fangst mens du gir kjæledyret ditt en behagelig mengde plass. Kontrollen på husets velværeprøve for katter inkluderer en 2-lb pose med hydrofob kull, som gjør det mulig for urin å samle på kullet for enkel samling ved bruk av den lukkede pipetten. To teststrimler er inkludert i hvert sett for å dobbeltsjekke resultatene dine. Et lettlest resultatkort (også inkludert) gir deg presise testresultater på bare 60 sekunder.

Vinn en gratis sjekk på House Wellness Test for Pets!

Ville en sjekk på House Wellness Test hjelpe deg med å ta vare på kjæledyret ditt? Fortell oss hvorfor i tillegg til at du kan vinne en gratis sjekk på House Wellness Test for Family Pets fra 1800 Petmeds!

Bare legg igjen en kommentar nedenfor og forteller oss hvorfor du så vel som kjæledyrkravet ditt en gratis sjekk på House Wellness Test for din katt eller hund.

Vi vil gi bort en sjekk på House Wellness Test for Cats samt en sjekk på House Wellness Test for Dogs. Vinnere blir valgt tilfeldig tirsdag 1. august 2017, så alle som deltar har en mulighet til å vinne! (Begrenset til innbyggere i USA) Lykke til!

Gratulerer til tegningsvinnerne, Cheryl W samt Leslie W. Vi sender deg en e -post med detaljer om å erklære prisen.Urininfeksjoner for kjæledyrhelse

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Stomatitis in Pets
Next post 5 kattekunstnere å glede seg over