Bella trener med Canine Physical Fitness Coach Valerie Minnis

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore217

Mamma så godt som jeg var på SummerFest 2012 All-Breed Dog Show forrige helg i Ventura CA, hvor jeg var gjestedemonstrator for min furrend Valerie Minnis på standen hennes der. Valerie er en fysisk kondisjonstrener i Camarillo CA. Du kan oppdage henne på Facebook på K9 BodyShop eller på nettet på www.k9bodyshop.com.

Min oppgave var å hjelpe til med å vise folk at til og med bithunder kan bruke de fantastiske enhetene fra FitPaws, så vel som folk bare ikke kan hjelpe, men stopper så vel som å se siden de bare tror at jeg er så søt.

Menneskene som lager FitPaws -produkter begynte å gjøre fitballøvelse samt rehabiliteringsprodukter for mennesker. Over tid innså de at hundeinstruktører så vel som hundrehabiliteringsspesialister virkelig benyttet fitballen til å kondisjonere så vel som rehabiliteringshunder. Det var da de bestemte seg for å lage ting størrelse og formet spesielt for hjørnetann, så vel som det er akkurat slik FitPaws kom i gang! Det er en rekke virkelig gode produkter, så vel som jeg skal snakke om noen her.

Jeg kommer også til å avsløre en skjønnhetshemmelighet, GirlFurrends: Balanseskiven ble valgt av Association for Pet Obesity Prevention (APOP) som en av de beste fysiske formene i kjæledyr så vel som vekttapsprodukter fra 2010. Så hvis du tror din hund Derriere har endt opp med å være et bredt glid, få dine powrents til å kjøpe en balanseskive for deg. Akkurat her er et bilde av meg med min ekstremt aller første fitpaws balanseskive som jeg fikk for et år siden:

Balanseskiven er tilgjengelig i to størrelser: 14 ″ så vel som 22 ″, og den ene siden er flat mens den andre siden er nubby for trekkraft. Platen kan blåses opp til et foretrukket nivå for å oppnå den foretrukne utfordringen. Mens hun går på, balanserer på eller står på balanseskiven, er hunden motivert til å bruke benmuskulatur så vel som kjernemuskulatur for å hjelpe til i balanse, kondisjon, samt kondisjonstrening. Dette er grunnen til at jeg er så svelte og ser bra ut i bikinien min, Bol !!

Hvis du viser hunden din, vil du ønske deg et sett med disse: Paw Pods. Paw Pods hjelper til med å forbedre topplinjen, forlengelsen samt muskelmasseminne for stabling i konformasjon, forbedre kroppsbevisstheten, samt jevnhet av vektfordeling på føttene. Akkurat her er jeg ekstremt veldig første gang jeg noensinne benyttet Paw Pods:

Fitpaws -egget er litt vanskeligere siden den ulik form så vel som brukes i kjernekondisjonering, propriosepsjon samt kroppsbevissthet. Her bruker mamma det for å lære meg “Paws up”, så vel som til slutt vil vi ha det gøy å rulle egget rundt når jeg blir mye bedre på dette:

Hunder i smidighet kan dra nytte av trening på Wobble -brettet, så vel som kan være hundenes aller første introduksjon til å bygge selvtillit mot Teeter Totter, så vel som andre overflater som beveger seg. Alle FITPAWS -enhetene hjelper i fysisk kondisjonstilstand, så vel som kan brukes enten separat eller i takt med andre FITPAWS -gjenstander. Akkurat her oppdager jeg aller første gang å trappe opp på Wobble -brettet i tillegg til å gi mamma en high five:

Det er andre produkter som jeg ikke en gang har fått til å bruke ennå. Fitpaws lager også et hendig hinder, for å hoppe inn i hjemmet ditt så vel som utendørs, så vel som smultringer

Så, spør du, hvorfor vil en hundekrev en fysisk kondisjonstrener? Valerie forteller meg at det virkelig er ekstremt gode grunner. Pet Pawrents krav for å forstå nøyaktig hvordan de skal bruke enhetene på riktig måte. Treneren er opplært til å se hvor hunden trenger mest hjelp, samt hva de skal gjøre for å hjelpe den. Hunder i smidighetskonkurranse er utsatt for skade under trening i tillegg til på arrangementer; Med kjernestyrking så vel som kondisjonering, balansetrening så vel som kroppsforståelse (propriosepsjon), reduseres faren for idrettsskade, så vel som hunden din er en mer i formidrettsutøver. Hunder i showet lyd opptrer til et høyere nivå når kroppene deres er i form, så vel som sterke, muskler har mer mening, så vel som gang er jevn med jevn vektfordeling. Arbeidshunder som de i bla gjennom, så vel som redningskrav for å være i førsteklasses fysiske tilstand for å motstå strenghetene i arbeidet de gjør; Faren for skade reduseres når hunden er fysisk sterk så vel som i tilstanden. Hunder i rehabiliteringsterapi har også fordel, enten det er for å forhindre at en kirurgisk behandling er nødvendig, eller for å kontrollere etter en kirurgisk prosedyre.

En fysisk kondisjonstrener kan hjelpe Pet Pawrents med å oppdage nøyaktig hvordan du kan hjelpe hunden deres med å få maksimal fordel av hvert verktøy, i tillegg til at de endte opp med å være det ekstremt fineste teamet sammen. Jeg var så glad for å kunne tilbringe denne tiden og oppdage fra Valerie! Akkurat her er vårt gruppefoto sammen, av Dave så vel som Valerie medmeg så vel som mamma i midten! Gå til Facebook så vel som som siden hennes!

Bella er stjernen i Petmeds TV -reklame!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post PETMEDS® Pet Dog opplever halthet i bakbenet
Next post Happy National Puppy Day!