Bella gjør matematikk: Den sanne kostnaden for en redning av pethund

Legg til denne delings -knappen til FacebookfacebookfaceBookShare til Twittertwittertwittershare til PinterestPinterestPinterestShare til Moreaddthismore32

En typisk bekymring for at vi i Sør -California Pomeranian Rescue blir spurt, er: “Hvor mye koster kjæledyrhunden å ta i bruk?” Vi er alltid glade for å beskrive at det er et skattefradragsavgift, siden vi er en veldedighet. Ikke bare er avgiftsavgiftsbehøret, adoptere får mye konkret i tillegg til immaterielle fordeler når de omfavner en kjæledyrhund fra en stor redning som SCPR. Det har vært noen få mennesker som rekyler i skrekk over troen om å måtte betale alle typer kostnader i det hele tatt, så vel som denne bloggen er for dem. Jeg vil beskrive for deg hvorfor det kan være en flott ting å betale en kostnad til en redning, så vel som et mye bedre tilbud for deg i det lange løp. Så legg på besøkende, så vel som la oss bryte alt ned:

Ikke hva som helst på denne oppføringen gjelder hver hund, men for de som stiller spørsmål ved hvorfor redninger til og med krever å be om et adopsjonsgebyr, bare tenk på disse tingene! Når det som er lagt opp, vil du raskt se at den virkelige utgiften til en redning av kjæledyrhund er mye mye mer enn adopsjonsgebyret. Kostnadene vil variere avhengig av region, så vel som uten ekstra donasjoner så vel som innsamlingsaksjoner for å opprettholde redningens utgifter, ville det ikke være noen redning. Uten innsamlingsaksjoner ville det bare ikke være tilgjengelige penger tilgjengelige. Jeg hjelper SCPR med å skaffe midler med Bella Blankie -prosjektet mitt:

… og Bella Pomeranian Calendar Project 2013. Hvis du ønsker å hjelpe, bare klikk på lenkene for å få donasjonsinfo i tillegg til å hjelpe hjemløse pomeranere!

1. Kenneling: Kjæledyrhunden som er frelst av redningsbehovet for å ha et sted å dra. Hvis det ikke er noe fosterhus tilgjengelig, må det være innlosjert i en kennel frem til området i et øyeblikkelig fosterhus er funnet. Kenneling er aldri ideell. Familie kjæledyr ikke husker nøyaktig hvordan de skal være familiedyr når de oppbevares i kenneler i lengre perioder.

2. Vaksinasjoner så vel som testing: Alle hunder må vaksineres for de mest smittsomme så vel som typiske virus: distemper, hepatitt, leptospirose, parvo, parainfluenza, rabies, samt Bordatella. Mange dyrehjem vaksiner automatisk ved inntak samt frigjøring av hunden; Hunder hentet fra personlige fester har kanskje ikke blitt vaksinert. Uansett betaler redningen for vaksinasjonene som er inkludert i krisesenteret eller til en veterinær.

3. Dental: Når en kjæledyrhund blir redusert, så vel som det eneste som holder tennene i munnen, er all tartaren som sitter fast i dem, mulighetene er høye at det vil være abscesser så vel som avansert gingivitt som vil trenge fjerning av mange tenner. Forsømte tenner så vel som infeksjonene fra dem er ofte grunnen til at hunder etablerer hjertemumler, opplevelse av kongestiv hjertesvikt, samt dør langt så bra snart.

4. Transport: Redninger vil ofte gå foran for å redde en kjæledyrhund som ikke er regional for dem. Noen ganger vil en frivillig transportere en kjæledyrhund fra punkt A til punkt B siden de skulle dit uansett; Andre ganger trenger et redningsbehov for å betale en transportør for service.

5. Spay/kastrering: Dyreskjermer trenger i tillegg til spay/kastrering, samt inkluderer utgiftene i lygebyret. Hunder tatt med redning fra personlige partier må spayes/kastreres før de blir omfavnet, så vel som utgiftene bæres av redningen.

6. Stell: Hunder som kommer til redning fra et dyrehjem er skitne så vel som stinkende. Etter å ha vært på gata så vel som valgt av dyrekontroll, og deretter holdt i et dyrehjem i den nødvendige tidsperioden, ser de ikke lenger ut som søsknene sine i ringen på Westminster. Lange strøk er matt så vel som skitten; Nails krav til klipping, kropper samt strøk krav om sjamponering. En langforsømt kjæledyrhund av alle typer raser kan transformeres med et bad, en klipping samt litt TLC.

7. Forebyggende: Hunder krever også grunnleggende vedlikehold for deres helse, komfort, samt sikkerhet. Lopper så vel som flåttforebyggende forebyggende, hjerteormforebyggende, samt avormende tabletter er også nødvendig for å sørge for at kjæledyrhunden du tar i bruk er gratis av parasitter.

8. Livsbesparende veterinærpleie: Det er hunder brakt inn i dyrehjul siden de har blitt forlatt i tillegg til å oppdage sultet, eller truffet av biler med skadede bein eller andre alvorlige medisinske behov. Krisesentre som er festet for midler kan ikke betale for kostbar veterinæromsorg, samt trenger å avlive dyr som ikke er passende for adopsjon med mindre et redningstrinn fremover for å ta kjæledyrhunden som den er, samt anta plikten for utgiftene til medisinsk behandling som trengs for å være nødvendig Redd hundens liv. Vi er virkelig takknemlige for organisasjoner som Lifeline 4 Paws, et fundament som hjelper med veterinær sponsoRship for ikke-rutine medisinsk behandling for syke så vel som skadde hunder i omsorgen samt varetekt for kvalifiserte redningsgrupper med stor anseelse.

Her er en utmerket illustrasjon som viser noen av utgiftene en redning tar på seg når de tar en kjæledyrhund til redning:

Takk, ARF, for den herlige grafikken som skildrer “A Rescue Dog’s True Cost”.

Jeg håper at jeg har bidratt til å belyse den virkelige kostnaden for en redningshund: uvurderlig.

Kjærlighet,

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Årsaker så vel som behandlinger for kjæledyrets tørre kløende hud
Next post Pretty in Pink Purse Champion