Vinn 1 av 5 fordel FLEA & Tick -pakker for ditt kjæledyr og hjem

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til meraddthismore

Er du klar for loppesesong? Hvis ikke, er det nå på tide å tenke på å forberede kjæledyret, hjemmet og hagen din mot slike parasitter. Med et nytt produkttilbud fra Bayer (Makers of Advantage Flea Control Products) er det trygt og enkelt å beskytte kjæledyret ditt og hjemmet.

Du vet kanskje allerede å drepe voksne lopper er viktig, men for å eliminere loppelivssyklusen som betyr å takle avkommet (loppeegg og larver). Fordel behandlingsspray for hunder og katter gjør akkurat det. Å spraye løsningen direkte på kjæledyret ditt kan beskytte mot lopper, flått og lus i opptil 100 dager!

Når det gjelder å drepe lopper i hjemmet og hagen din, hjelper fordel for husholdningssted og sprøytespray med å drepe parasitter i de minste områdene. Denne praktiske sprayen eliminerer irriterende lopper, flått, edderkopper og veggedyr. For hjem med møbeltrekk og tepper, er fordel teppet og møbeltrekksprayet ditt produkt som dreper lopper i 2 uker. Det beste av alt er at det ikke er noen flekker!

Sist, men ikke minst, er det viktig å ikke glemme de fuktige utendørsområdene i en hage og uteplass! Det er her lopper og flått trives mest! Med Advantage Yard & Premise Spray kan du lage en barriere mot lopper og flått (opptil 16 000 kvadratmeter). Når det gjelder loppesesong, ikke kompromit med kjæledyrets og familiens helse. Handle nå og ha en sann fordel mot disse skadelige parasittene.

Vinn en bunt av fordelens nye Flea & Tick -produkter!

Legg igjen en kommentar som indikerer kjæledyretypen din (hund eller katt), så velger vi tilfeldig 5 kommentarer som vinnere for en fordel for fordel.

Hver bunt vil inneholde (1) Advantage Treatment Spray, (1) teppe og møbeltrekk og (1) husholdningsplass og sprekk spray.

Gratulerer til våre vinnere: Heather, Patrice, Rebecca Limchua, Arelen Walton og Ronald Demoulin. Vi sender deg en e -post om hvordan du kan kreve premien din.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post PETMEDS® sykdom hos katter knyttet til miljømodifikasjoner
Next post Stopper kjæledyrhunden din i å spise avføring (coprophagy)