Vil modellere for godbiter!

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore

Du vet kanskje allerede at jeg er en kjent kattemodell. Jeg var til og med på et Hallmark gratulasjonskort for et par år siden! Her er en del av beviset fra kortet mitt med underskrifter fra Hallmark Staff. Den kokosnøttbh var litt vanskelig å ha på seg.

Jeg liker faktisk modellering. Hva er hemmeligheten min, spør du? BEHANDLER! Jeg er veldig, veldig motivert av godbiter, og jeg vil gjøre nesten hva som helst for deilige godbiter.

Jeg lærte hvordan jeg skulle gjøre en High Five ved hjelp av godbiter og klikketrening.

Siden jeg vet at jeg alltid får godbiter for modellering, når jeg ser kameraet komme ut, løper jeg mot kameraet og begynner automatisk å sikle! Jeg er liksom en katt til Pavlov. Hvis du ser nøye på mange av bildene mine, kan du kanskje få øye på litt sikling. Jeg lærte også at når jeg gjør det høye fem, får jeg godbiter, så jeg vinker alltid labben rundt i håp om å bli belønnet. Og det fungerer vanligvis!

Her er et annet triks jeg lærte å gjøre ved hjelp av klikketrening og mange godbiter: Jeg kan spille leketøypiano! Det neste jeg vil lære er å kjøre bil. Dette kan være vanskelig å lære siden jeg ikke har lov til å spise i bilen. Å, og jeg har ikke eleven min. Ennå.

Hva ville du gjort for deilige godbiter?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post [NYTT PRODUKT] Cesar Millan Pack Leader Collar
Next post Pet Safety Is No April Fool’s Day Joke