Daisy finner den sanne betydningen av Professionals Day

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore5

Dette er det lille flagget mitt. Det kan virke lite, men egentlig er det bare min størrelse. Kan du anta hvorfor jeg tok frem det amerikanske flagget mitt? Jeg blir forberedt på Professionals Day som er 11. november! Noen ganger kan høytider være litt forvirrende. Selv om de fleste av dere mest sannsynlig allerede forstår alt om profesjonelle dag, ønsket jeg å dele noen ting jeg har oppdaget om ferien.

I motsetning til Memorial Day, som hedrer de som ga livet mens de tjenestegjorde i landet vårt, er Professionals Day å anerkjenne samt feire tjenesten til alle amerikanske væpnede styrkerveteraner, til liv så vel som avdøde, enten de tjenestegjorde i krig eller i fredstid.

Denne høytiden ble opprinnelig kalt Armistice Day, samt minnet signeringen av våpenvåpenet som endte første verdenskrig 11/11/18. Forsto du at kontrakten virkelig ble signert klokka 11.00 den ellevte dagen i den ellevte måneden?

Den opprinnelige intensjonen med denne dagen var å gjøre det mulig for oss å vise til ofrene som ble gitt av de som tjenestegjorde i de væpnede styrkene under første verdenskrig. Armistice Day ble offisielt omdøpt til Professionals Day i 1954 for å inkludere alle fagpersoner som tjenestegjorde i det amerikanske militæret .

Andre land feirer Armistice Day eller Remembrance Day på denne datoen.

Hva kan du gjøre på Professionals Day? Det er en spesifiser så vel som føderal ferie! Jeg tror det er en flott dag å handle, se en parade eller stolt vise ditt amerikanske flagg. Jeg vil satse på at en profesjonell vil like det hvis du ba om å snakke med dem om tjenesten deres! Det viktigste er å ta et øyeblikk å takke en profesjonell for deres tjeneste til landet vårt, samt riste hånden.

Daisy The Curly Catholidays

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Hold hunden din aktiv, selv om natten
Next post Dr. Andrea J. Fascetti mottar 2016 AVMF/Winn Feline Foundation Research Award