Dyresympatikort fra Portraits of Animals

“Hver gang jeg har mistet en katt, har jeg fått noe i livet mitt – tatt beslutninger om karrieren min, begynt å jobbe i et nytt medium eller stil, funnet nye venner. Kanskje traumene i tapet fikk meg til å se ting fra et nytt perspektiv, eller det var en gave av takknemlighet fra katten jeg hadde mistet, sier dyreartist og forfatter Bernadette E. Kazmarski.

Hun hadde funnet ut for mange år siden å designe dyre-sympatikort som mange av kortene hun hadde mottatt for tapene hennes ikke var dyrespesifikke, men ønsket å sørge for at hun hadde nok erfaring og perspektiv, slik at hun ikke ville designe noe hun senere følelsen var ufullstendig eller umoden. En kattens bortgang i 2009 ga henne plass til å følge gjennom. Som en fin kunstner så vel som en kommersiell kunstner som å lage disse kortene var andre natur. Hun valgte med vilje bilder i stedet for malerier for mange av designene, og følte realismen til et bilde var nødvendig når hun uttrykte de dype og oppriktige følelsene til disse kortene. Hun avbildet stilen, skrev ut en liste over følelser som var mye inderlig, men likevel korte og generelle nok til å bli brukt av andre, organiserte sine egne bilder og skapte ett dusin kort mens hun fortsatt var dypt i fortvilelsen over å miste den eksepsjonelle katten.

Hver av kattene var eller er en av hennes redninger, og kjæledyrhunden Tika var en terapi -kjæledyrhund hvis verge hun hadde jobbet med på et kjæledyrtapsprosjekt. Hun er nøye med bildene hun bruker, ikke bare at de lett blir gjenkjent og representative for alle følgesvenner, men at hun kjenner dyret godt nok til å bruke sitt bilde til dette formålet; De formidler en tung tanke, og hun tar ikke forholdet lett på fagene sine.

“Jeg er sjokkert over å finne at disse kortene også er kjøpt for tap av et menneske, eller til og med et” tenker på deg “-kort for personer som liker dyr,” sier hun.

Dyresympati-settet inkluderer nå 13 kort med tillegg av et nytt kort dedikert til minnet om en 20 år gammel katt hun hadde reddet og tapt etter seks uker. I tillegg til de med vilje utformede sympati-kortene er mangfoldet av blanke hilsen og notatkort hun har laget av malerier og bilder av kattene sine.

BESTILLINGSINFORMASJON

Alle kortene har matchende konvolutter.

Enkeltkort: Sendes så snart som mulig etter kjøp av førsteklasses post

Sett: forhåndsdesignet sett med 12 eller skreddersydd sett på forespørsel

Engros for dyrepersoner: Alle kort er tilgjengelige for engros priser og mengder for dyrepersoner.

Tilpasning: Tilpasset imponert med logo eller individualisert følelse inne med mengdekjøp.

Klikk her for mye mer informasjon om kortene, og for å bestille.

FTC -avsløring: Dette innlegget er sponset av Portraits of Animals, som indikerer at jeg fikk betalt for å inneholde disse produktene. Uansett mottatt betaling, vil du aldri se produkter eller tjenester som er omtalt på dette nettstedet som jeg ikke enten bruker eller vil bruke meg selv.

Alle bilder © Bernadette Kazmarski, brukt med tillatelse.

Ingrid King

Du kommer kanskje også til å like:
Giveaway: Garden Flag fra Portraits of Animals

Gjennomgang: Animals Lead® Method of Animal Reiki Meditation Journal

Giveaway: Heartspeak Whiskerwisdom Collection gratulasjonskort

«Gjennomgang: Håndlagde katteleker fra Design 4 Paws
Den bevisste katten tildelte tre sertifikater for dyktighet »

10 kommentarer til dyrs sympatikort fra portretter av dyr

Maxwell, Faraday & Allie sier:

19. september 2013 kl. 18:34

Er de ikke vakre? Og så rørende og følsom også. Vi har kunsten hennes hengende i hjemmet vårt og elsker dem. Hun er så talentfull. Vi elsker spesielt det faktum at Sweet Lakota huskes på denne måten.

Svare

Ingrid sier:

20. september 2013 klokka 08:57

Jeg er enig. Bernadette har en måte å fange essensen av et dyr i både kunsten og fotograferingen hennes som er veldig spesiell.

Svare

Margaret sier:

19. september 2013 klokka 11:55

For en sjarmerende idé, jeg ønsker dere alle suksess med dem.

Når noen av mine egne katter har dødd i han forbi, har jeg laget min egen slags skrivesaker per fotokopier av dem som har hjulpet meg enormt.

Din er så mye mer sofistikert og virkelig vakker. Våre lokale veterinærer gjør lignende (ikke så bra) og setter sine egne ord om det aktuelle dyret som også er fint.

Svare

Ingrid sier:

20. september 2013 klokka 08:56

For en fantastisk idé å lage din egen skrivesaker. Jeg har laget collager etter at kattene mine døde, og jeg også fant det veldig helbredende.

Svare

Sue Brandes sier:

19. september 2013 kl. 09:05

Vakre kort. Jeg har bare sett generelle kjæledyr tapskort, og de er vanskelig å finne noen ganger.

Svare

Ingrid sier:

20. september 2013 klokka 08:55

Pet -tapskort ser ut til å være vanskelig å finne i butikkene, Sue. Jeg tror det er verdt å vente på den ekstra dagen eller to det tar å få disse kortene.

Svare

Caren Gittleman sier:

19. september 2013 kl. 09:01

helt nydelig. Det er vanskelig å finne dyre -sympati -kort, og disse er bare fantastiske.

Svare

Ingrid sier:

Septembernull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post En Cat Guardians Bill of Rights for Vet -besøk